Eddie Benghanem - Patisserie en ander fijn gebak

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade...

Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.

Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg... en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef.

Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker.

Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto's: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen...


Het boek patisserie en ander fijn gebak van Eddie Benghanem is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 49,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Eddie Benghanem boeken - Patisserie en ander fijn gebak
ISBN 9789022334461
PAGINA’S 580
VERSCHENEN 21-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Manteau
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
49,99
Bestel