Zwaan de Nelly - Kookboek van Den Haag

Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , dat inderdaad niet veel meer is dan 'gebakken lucht'. En denk aan een beschùitstùitâh met zalluf of de bekende Haagsche kakker. Den Haag is echter ook tempo doeloe, vandaar frikadel panggang en andere Indische gerechten. De Scheveningse inbreng is natuurlijk vis en vanwege de aanwezigheid van het hof ontbreekt Paleisbanket niet, net als de befaamde Haagse Hopjes.

Het Kookboek van Den Haag is een nostalgisch boek voor Hagenaars en Hagenezen, die twee inwonersgroepen die beide zo verknocht zijn aan de residentie. De recepten gaan vergezeld van verhalen en anekdotes áchter het gerecht, en daarmee is dit niet alleen een kookboek maar ook een lekker leesboek. En ook voor toeristen die een origineel souvenir zoeken.


Het boek kookboek van den haag van Zwaan de Nelly is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Zwaan de Nelly boeken - Kookboek van Den Haag
ISBN 9789492821058
PAGINA’S 80
VERSCHENEN 11-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Het Zwarte Schaap
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel