- Zinsontleding Werkboek Grammatica voor groep 5 en 6

Werkboek zinsontleding geschikt voor groep 5 en 6


Leer alle regels rondom zinsontleding op een leuke en verantwoorde manier.

Leer en oefen de zinsontleding met dit werkboek.

Zinsontleding is het verdelen van een zin in de juiste delen. Een zin bestaat bijvoorbeeld uit een onderwerp, een persoonsvorm, een gezegde en misschien ook wel een lijdend voorwerp. Wat zijn deze zinsdelen precies en hoe vind je ze? Het is belangrijk om de zinsdelen te kunnen benoemen, want zinsontleding geeft inzicht in de structuur van de taal. Je weet welke woorden bij elkaar horen en in welke volgorde ze in een zin horen te staan. Zo krijg je een goed lopende zin en spreek en schrijf je de Nederlandse taal op de juiste manier.

De oefeningen in dit boek laten door middel van een duidelijke en didactisch verantwoorde opbouw uw kind op een juiste manier oefenen met de zinsontleding. De opmaak van de oefeningen is helder en past bij de belevingswereld van uw kind. Door op de juiste manier de zinsontleding te oefenen, leert uw kind dit onderdeel van de grammatica steeds beter. Met dit didactisch verantwoorde werkboek wordt het oefenen van de zinsontleding makkelijker én leuker!


Het boek zinsontleding werkboek grammatica voor groep 5 en 6 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Zinsontleding Werkboek Grammatica voor groep 5 en 6
ISBN 9789492265951
PAGINA’S 48
VERSCHENEN 27-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel