Zijne Heiligheid de Dalai Lama - Vrij van religie

Een pleidooi voor ethisch bewustzijn en handelen in het dagelijkse leven (editie Stichting bezoek Z.H. Dalai Lama)


In verband met het bezoek van de Dalai Lama aan Nederland op 11 en 12 mei is deze speciale paperbackeditie in samenwerking met de 'Stichting Bezoek Z.H. Dalai Lama' tot stand gekomen.

Hoe kunnen we betere mensen worden? Z.H. de Dalai Lama wil met dit boek mensen stimuleren hun fundamentele menselijke waarden te ontwikkelen. Hoe werkt dit? In dit baanbrekende nieuwe boek zet hij zijn visie openhartig uiteen.

Iedereen die vervulling, welzijn en geluk wil bereiken, dient fundamentele menselijke waarden als compassie, vergeving, geduld en tolerantie te cultiveren.Van oudsher richten mensen zich tot een religie om hun menselijke waarden te ontwikkelen. De Dalai Lama begrijpt dat dit tegenwoordig voor velen niet meer opgaat. Hij wil niet alleen de tegenstellingen tussen gelovigen en ongelovigen overbruggen, maar ook die tussen de aanhangers van de verschillende religies.

Het tweede deel van het boek gaat over de praktische training van de geest, oefeningen om onze innerlijke waarden te ontwikkelen. De oefeningen zijn geschikt voor iedereen en direct gericht op het omzetten van destructieve emoties in menselijke waarden. Ethiek en menselijke waarden zijn volgens de Dalai Lama de basis voor een vreedzame en rechtvaardige maatschappij, waarin iedereen zijn potentieel compleet kan ontwikkelen.


Het boek vrij van religie van Zijne Heiligheid de Dalai Lama is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Recensies & Video’s over "Vrij van religie"

Zijne Heiligheid de Dalai Lama boeken - Vrij van religie
ISBN 9789056703196
PAGINA’S 208
VERSCHENEN 13-05-2014
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Asoka
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel