Zhang Rongliang, Eugene Bach - Blijf staan voor Christus

Het levensverhaal van een moedige christen uit China


'Hoe is het mogelijk om zonder lijden de diepte van de goedheid van de Heer te proeven? En hoe zouden we na het proeven nog geobsedeerd kunnen zijn door wereldse verlangens?'

Zhang Rongliang, vanuit de gevangenis, 1978

Een krachtig getuigenis uit de vervolgde kerk in China. Hongersnood, Culturele Revolutie, gevangenschap en dwangarbeid - een schokkend beeld van een leven in China vanaf de jaren vijftig tot de eenentwintigste eeuw. Dit indrukwekkende boek laat Gods macht en de kracht van gebed in de diepe duisternis zien. In de vervolging ervaren de gelovigen: God is bij ons! Tegenstand kan Gods kerk niet breken.

Zhang Rongliang is al dertig jaar de leider van de Chinese huiskerk Fangcheng (de China voor Christus-kerk) in de provincie Henan. Hij heeft een kwart van zijn leven tot nu toe doorgebracht in de gevangenis en heeft christenvervolging aan den lijve ondervonden.


Het boek blijf staan voor christus van Zhang Rongliang, Eugene Bach is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Zhang Rongliang, Eugene Bach boeken - Blijf staan voor Christus
ISBN 9789033801457
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 24-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel