Yvonne Ros - Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena

Een spiritueel reisverslag


Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena, is een autobiografisch- en spiritueel reisverslag vol bijzondere gesprekken met andere werelden. Onmiskenbaar bevat dit verhaal een diepere waarheid over de energie van Moeder de Aarde en de boodschappen van de Godinnen door de eeuwen heen.

Yvonne Ros, Spiritueel Coach en Magnetiseur in het bijna elke dag leven, wordt geleid door engelen, verlichte meesters en Godinnen. Deze vertellen haar exact naar welke plek ze mag gaan en wat ze daar als lichtwerker mag doen. Haar verbinding met Maria Magdalena is uniek in dit waargebeurde verhaal.

Yvonne kreeg via een visioen een belangrijke opdracht, ze volgde deze op en ging op reis. Tijdens deze reis heeft Yvonne diverse krachtplekken op aarde bezocht en haar unieke lichtwerk mogen doen. Veranderingen zijn energetisch ingezet op aarde.

Dit reisverslag kan jouw huidige werkelijkheid op z'n kop zetten en het kan je bewustzijn vergroten. Toeval, verandering en synchroniciteit hebben een grote rol gespeeld in deze zoektocht naar eeuwenoude wijsheid.


Het boek krachtplekken in frankrijk met maria magdalena van Yvonne Ros is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Yvonne Ros boeken - Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena
ISBN 9789462470767
PAGINA’S 230
VERSCHENEN 01-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Yvonne Ros
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,00
Bestel