Ype de Boer - Murakami en het gespleten leven

Haruki Murakami heeft de wereld betoverd met zijn indringende literatuur. Hoe komt het dat zijn verhalen zoveel mensen raken? Alleen omdat het spannend en goed geschreven is, of spreekt de Japanner ook op dieper niveau aan?

Ype de Boer laat zien dat Murakami's verhalen ons iets kunnen leren over een fundamentele gespletenheid in het humaan bestaan. Aan de hand van de mysterieuze sferen vol levende schaduwen, belichaamde

logo's en magische dieren, illustreert De Boer hoe de ontwikkeling die Murakami's personages doormaken direct van waarde is voor de moderne westerling.

Deze omvattende en originele bespreking van Murakami's fictie nodigt uit om diens verhalen aan het eigen leven te relateren en kwesties als identiteit, zelfbehoud, zelfkennis, verantwoordelijkheid, liefde, dood, vrijheid en het lot in een nieuw licht te plaatsen.


Het boek murakami en het gespleten leven van Ype de Boer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ype de Boer boeken - Murakami en het gespleten leven
ISBN 9789462981720
VERSCHENEN 18-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Amsterdam University Press
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Ype de Boer