Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

'De gerechten van Ottolenghi zijn van een onweerstaanbare schoonheid en zijn boeken hebben dezelfde uitstraling: levendige smaken, heldere kleuren en fantastische, eenvoudige ideeën voor gerechten die een combinatie zijn van Midden-Oosterse en Italiaanse smaken.' Nigella Lawson

De naam Ottolenghi heeft de laatste jaren met een onstuitbare gang onze harten en keukens veroverd. Ottolenghi staat voor een eigenzinnige mix van vooral Midden-Oosterse smaken, royaal en verrassend gebruik van kruiden en specerijen en eenvoudige gerechten waar de kleuren vanaf spatten. Het begon allemaal met zijn traiteurszaken met dezelfde naam in Londen, waarvan inmiddels vier drukbezochte vestigingen zijn. In dit boek zijn 140 van de meest geliefde recepten uit de keuken van Ottolenghi verzameld: niet alleen heerlijke groentesalades, maar ook vis- en vleesgerechten en bovendien ruim aandacht voor brood en gebak. Voor deze nieuwe editie werd de tekst geactualiseerd en de vormgeving compleet herzien.


Het boek ottolenghi het kookboek van Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi boeken - Ottolenghi het kookboek
ISBN 9789059567405
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 09-11-2016
DRUK 2e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,00
Bestel

Andere boeken van Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi