Yotam Ottolenghi, Ramael Scully - Nopi

'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in het hele land op de kaart te zetten. Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington, en van restaurant NOPI.

Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisië), begon zijn culinaire carrière op zeventienjarige leeftijd in Sydney (Australië). Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.


Het boek nopi van Yotam Ottolenghi, Ramael Scully is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 37,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Yotam Ottolenghi, Ramael Scully boeken - Nopi
ISBN 9789059566149
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 01-09-2015
DRUK 2e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
37,00
Bestel

Andere boeken van Yotam Ottolenghi, Ramael Scully