Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi - Jeruzalem

Na Plenty en Ottolenghi Het kookboek het langverwachte derde kookboek van bestsellerauteur Yotam Ottolenghi

Over Jeruzalem

'De geuren en smaken van deze stad zijn als onze moedertaal. Voor ons definiëren ze troost, opwinding, vreugde, geluk. Alles wat we proeven en koken wordt gefilterd door het prisma van onze jeugdervaringen: de maaltijden die onze moeders maakten, de dagen die we opde markt doorbrachten, de geiten en schapen die door de heuvels zwierven, de verse pita met lamsgehakt, fijngesneden peterselie, gerookte koteletjes, zwarte vijgen, stroperig zoet gebak.;

Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi zijn de twee mannen achter de succesvolle Londense deli's met de naam Ottolenghi. Naast koken delen ze een andere gedrevenheid: die voor hun thuisstad Jeruzalem. Beide mannen zijn in hetzelfde jaar in deze stad geboren, Sami aan de Arabische kant, Yotam aan de Joodse kant. Bijna dertig jaar later ontmoetten ze elkaar in Londen en ontdekten dat zij hun taal, geschiedenis en liefde voor lekker eten met elkaar deelden.


Het boek jeruzalem van Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 37,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi boeken - Jeruzalem
ISBN 9789059564664
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 05-02-2013
DRUK 10e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
37,00
Bestel

Andere boeken van Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi