Yotam Ottolenghi - Plenty

Groente genoeg om heel lekker te koken


Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, noten en paddestoelen. Veel van de recepten creëerde hij voor zijn populaire column ‘De nieuwe vegetariër’ in de weekendbijlage van de Guardian.

Ottolenghi’s inspiratie is afkomstig van zijn mediterrane achtergrond en zijn enorme liefde voor ingrediënten. Hoewel hij zelf geen vegetariër is, maakt hij uiterst originele en vernieuwende vegetarische gerechten, gebaseerd op uitgesproken smaken en spannende, frisse combinaties. Het boek is ingedeeld in hoofdstukken als Bladgroente, Aubergine, Wortelgroenten, Pompoenfamilie en Peulvruchten en biedt een buitengewoon brede variëteit aan kleuren, smaken en texturen.


Het boek plenty van Yotam Ottolenghi is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.Kopers over dit boek:


Mooie en lekkere gerechten, echter wel bewerkelijk!


Yotam Ottolenghi boeken - Plenty
ISBN 9789059563797
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 01-02-2011
DRUK 32e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Fontaine Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,00
Bestel

Andere boeken van Yotam Ottolenghi