Yola Thienpont - Reis naar mijn oorsprong

Een openhartig verhaal


Anna groeit op als een meisje uit de middenklasse in de jaren zestig. Reeds op jonge leeftijd verlangt ze naar harmonie en diepgang. Anna wil voluit leven en gaat op zoek naar meer. Dat diepe verlangen kleurt haar levensweg. Met vallen en opstaan komt ze dichter bij haar innerlijke kracht en leert ze genieten van haar leven, zoals het is.

Haar verhaal is uniek en tegelijk ook iets van ons allemaal. Wie verlangt naar kwaliteitsvol leven, vindt in dit boek alvast een inspirerende reisgenoot.

'Zoeken naar wie je bent is een grondrecht', zo schrijft Joke J. Hermsen. 'Je bent immers veel meer dan wat er op je cv staat, en dat is bovendien voortdurend aan tijd en dus verandering onderhevig.'

'Het is goed niet te vergeten en de verhalen te vertellen die levens maken, generatie na generatie, aan de hand van foto's of verhalen, al dan niet geschreven. Tante Caroline heeft schriftjes vol gepend met verhalen uit haar leven. Ze zou niets liever willen dan dat die ooit door meer mensen worden gelezen', uit 'Lotte en Caroline' door Tessa Vermeiren.

Yola Thienpont is samen met haar man Guy Saey initiatiefnemer en bezieler van

Het Stiltehuis in Fraipont. Voordien was ze actief als maatschappelijk werker, vormingswerker en leidinggevende in de sociale sector. Sinds 2005 creëert ze haar eigen job als coach, trainer, procesbegeleider en supervisor. Als trainer van Bind-Kracht geeft ze regelmatig vorming over versterkend en verbindend zorg verlenen aan mensen in armoede. Yola werkt al vele jaren op een creatieve en inspirerende wijze met kernkwaliteiten en kernkwadranten.

Blijven leren en ontwikkelen is haar motto.

www.yolathienpont.com

www.hetstiltehuis.be


Het boek reis naar mijn oorsprong van Yola Thienpont is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Yola Thienpont boeken - Reis naar mijn oorsprong
ISBN 9789492179661
PAGINA’S 375
VERSCHENEN 14-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Berlin Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,00
Bestel