Yfke Laanstra - Bits, Bytes & Bewustzijn

Op het snijvlak van computertechnologie en menselijk potentieel


'In de toekomst worden we wellicht niet meer geboren maar enkel nog gefabriceerd, gekloond, ontdooid, gedownload of geprint. In een wereld voorzien van kunstmatige intelligentie en vergeven van kunstmatige frequenties.'  Er vinden immense verschuivingen plaats, zowel op het wereldtoneel als diep in onszelf. Daarnaast bevindt de computertechnologie zich in een ongekende stroomversnelling. Dit zal ons mens-zijn en onze werkelijkheid radicaal en onherkenbaar veranderen in de komende 15 jaar. 

Virtual Reality, 'wearables' zoals smartwatches en het 'Internet of Things' zijn booming. Biologie en technologie smelt steeds meer samen, denk aan de implantatie van chips, het printen van organen, robotjes in je bloedbanen en het uploaden van je mind in een computer.    Wat zijn de implicaties voor ons bewustzijn, welzijn en mens-zijn? Is er sprake van een upgrade of juist een downgrade?  Welkom in de wereld van Biohacking, Transhumanisme, Holistic Hacking en Slow Tech. 

 

 

Auteur Yfke Laanstra is futurist, spreker en initiator van het platform Soulvalley en de Holistic Hacking beweging. Haar gedrevenheid ligt op het snijvlak van bewustzijn en computertechnologie, in relatie tot welzijn en humaan potentieel. Haar missie is het bieden van andere invalshoeken, los trekken van oogkleppen en schudden aan wereldbeelden.


Het boek bits, bytes & bewustzijn van Yfke Laanstra is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Yfke Laanstra boeken - Bits, Bytes & Bewustzijn
ISBN 9789492500151
VERSCHENEN 29-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER edicola/bres
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel