Militaire boeken

militaire boeken.

 • Niels Roelen boeken
  Niels Roelen - Soldaat in Uruzgan

  Vanaf het moment dat de eerste kogels hem om de oren vliegen, weet kapitein Vik de Wildt dat alles anders is dan hij zich had voorgesteld. Een jaar lang hebben zijn 150 mannen zich kunnen voorbereiden op deze missie. Toen de politiek besloot deel te nemen aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Niels Roelen boeken
  Niels Roelen - Leven na Uruzgan

  Iets meer dan een week geleden reed hij nog een patrouille met zijn opvolger. Ze hadden staan wachten tot de IED die ze net op tijd hadden gevonden onschadelijk gemaakt was. Op diezelfde manier hadden ze afgelopen nacht, op een verlaten en verbrokkelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marco Kroon boeken
  Marco Kroon - Danger Close

  Openhartig, zelfkritisch, rauw en dicht op de huid schrijft Marco Kroon over zijn tijd als commandant van een Nederlands Special Forces peloton in Afghanistan.Marco Kroon is door Koningin Beatrix gedecoreerd met de Militaire Willems-Orde, de hoogste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marco Kroon boeken
  Marco Kroon - Leiderschap onder vuur

  Het boek 'Leiderschap onder vuur' van kapitein Marco Kroon bevat in de praktijk beproefde lessen die voor iedereen, als leider en als mens, toepasbaar kunnen zijn.Kapitein Marco Kroon heeft bewezen als leider ingrijpende en verantwoorde beslissingen te kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sander Koenen boeken
  Sander Koenen - Peter van Uhm: ik koos het wapen

  In 'Ik koos het wapen' vertelt Peter van Uhm openhartig en op inspirerende wijze zijn levensverhaal. Op 17 april 2008 werd hij geïnstalleerd als commandant der strijdkrachten. De volgende dag, zijn eerste werkdag als hoogste militair van Nederland, sneuvelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00