Wouter van Loon - Misdaadatlas van de Lage Landen

Een onmisbaar boek voor de true crime-liefhebber!

Voor lezers van de Crime top 100


In welke provincie vinden de meeste misdrijven plaats? Hoe oud is de gemiddelde moordenaar? Wat is in de loop der jaren de prijs van een lijntje coke? Waar zitten de meeste wietkwekerijen? Welke motorclub zit in welke stad? Wat kost een prostituee in Nederland en wat betaal je in België? Hoe ziet de uitrusting van een lid van een arrestatieteam eruit?

De Misdaadatlas van de Lage Landen bevat honderden kaarten, infographics en diagrammen over de misdaad in Nederland en België. Een boek dat onverwachte en ongekende inzichten geeft in de hedendaagse criminaliteit. De Misdaad atlas van de Lage Landen is een bladerboek propvol met feiten en wetenswaardigheden over criminaliteit, overzichtelijk in beeld gebracht.

De in kaart gebrachte data zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken, zoals Geweld en moord, Politie en Openbaar Ministerie, De rechtbank, Georganiseerde misdaad, Seksuele misdrijven en prostitutie, Drugs, Gevangenissen en terbeschikkingstelling (tbs) klinieken.

Naast de vele kaarten en tabellen geeft Wouter van Loon met dit boek ook situatieschetsen van een aantal geruchtmakende liquidaties. Kortom, een onmisbaar boek voor de true crime-liefhebber


Het boek misdaadatlas van de lage landen van Wouter van Loon is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wouter van Loon boeken - Misdaadatlas van de Lage Landen
ISBN 9789045210964
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 22-03-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,95
Bestel