Wouter van Leeuwen - Spreken in tongen

Geestelijke communicatie tussen God en Zijn kinderen


Spreken in tongen. Wat is dat eigenlijk? Is het een eenmalige gebeurtenis? Was dit alleen voor het begin, na het ontstaan van de gemeente? In deze tijd spreekt een groot aantal christenen in tongen. Wat is de bedoeling daarvan? Dit boek geeft veel antwoorden.

Wouter van Leeuwen is groot geworden

met het rooms-katholieke geloof.

Na het kopen en gaan lezen van een

Bijbel leerde hij het evangelie kennen en is op zijn 24e tot persoonlijk geloof in de Here Jezus gekomen. Hij is verder gegroeid in het geloof, gehuwd, vader en opa geworden. Momenteel is hij actief deelnemer van een evangelische gemeente in zijn woonplaats.

Spreken in tongen, wat is dat? Wat zegt de Bijbel er allemaal over? Er heerst nogal wat onbekendheid en verwarring over dit onderwerp, terwijl het toch zo duidelijk genoemd en uitgebreid

besproken wordt in de Bijbel. In dit boek word je meegenomen op een reis langs alle Bijbelteksten die met het spreken in tongen te maken hebben.

Voors en tegens worden besproken. Afhankelijk in hoeverre dit onderwerp voor jou bekend is, geeft dit bekende, vernieuwende en verrassende inzichten. Het spreken in tongen blijkt Geestelijke communicatie te zijn tussen God en Zijn kinderen.


Het boek spreken in tongen van Wouter van Leeuwen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wouter van Leeuwen boeken - Spreken in tongen
ISBN 9789079859436
PAGINA’S 133
VERSCHENEN 20-09-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Scholten Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,50
Bestel