Wouter Schie van, Harry Smals, Paul Noort - Zo schrijf je een rapport

Dit boek leidt je in acht stappen eenvoudig en snel door het schrijfproces van een rapport heen. Het besteedt aandacht aan zowel het schrijven als het opmaken van rapporten.

Waarom kiezen voor Zo schrijf je een rapport?

* een handig achtstappenplan loodst je door het schrijfproces heen;

* sluit uitstekend aan op de onderwijs- en beroepspraktijk;

* ondersteunende website met sjablonen voor verschillende soorten rapporten.

Het achtstappenplan bestaat uit de volgende stappen: Stap 1: verzamel en leg vast, Stap 2: bepaal de inhoud, Stap 3: schrijf de eerste versie, Stap 4: zorg voor de vormgeving, Stap 5: zet je illustraties erin, Stap 6: schrijf je inleiding, samenvatting en voorwoord, Stap 7: leg je bronnenlijst aan, en Stap 8: check het hele rapport. Zo schrijf je een rapport bespreekt de meest voorkomende probleemkwesties bij studenten op het gebied van schriftelijk taalgebruik. Inhoudelijk sluit het boek uitstekend aan bij de eisen op het gebied van rapporteren die gelden binnen het hoger onderwijs. Hierdoor zul je er al tijdens je opleiding veel aan hebben. Maar ook in je daaropvolgende loopbaan komen de vaardigheden die je met dit boek opdoet goed van pas. Want, of je nu als manager in het bedrijfsleven gaat werken of als communicatieprofessional, het is belangrijk dat je goede rapporten weet te schrijven. Zo schrijf je een rapport is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website vind je handige sjablonen voor een onderzoeksrapport, evaluatierapport en adviesrapport.


Het boek zo schrijf je een rapport van Wouter Schie van, Harry Smals, Paul Noort is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,75 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wouter Schie van, Harry Smals, Paul Noort boeken - Zo schrijf je een rapport
ISBN 9789001862589
VERSCHENEN 03-05-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Noordhoff Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,75
Bestel