Wim Markus - Watermerk

Jij en je doop


Al toen je geboren werd, heeft God jou Zijn liefde verklaard. En toen jij gedoopt werd, is Gods handtekening daaronder gezet. Sinds die dag draag jij Zijn ?watermerk?. Betrouwbaarder kan niet. Beschouw je doop daarom als jouw Eerste Hulp Bij Ongeloof.

Wie dat vanzelfsprekend gaat vinden, raakt het aantrekkelijke ervan kwijt, zegt ds. Wim Markus in dit boekje. Daarom hoopt hij dat God dit boekje zegent door ? als dat voor jou nodig is - nieuwe verwondering te wekken over wie Hij is en wat Hij jou heeft toegezegd bij je doop.

Verder gaat hij in op vragen als:

? Het is allemaal heel mooi, maar je moet het natuurlijk wel geloven.

? En als je nou niet gedoopt bent?

? Moet je niet eerst (kunnen) geloven om gedoopt te mogen worden?

Ds. Wim Markus is predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Sinds zijn emeritering (najaar 2009) werkt hij bij de HGJB op het terrein van de catechese.


Het boek watermerk van Wim Markus is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 7,50 excl. verzendkosten.


Wim Markus boeken - Watermerk
ISBN 9789023923572
PAGINA’S 56
VERSCHENEN 06-11-2009
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Jes!
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  7,50
Bestel

Andere boeken van Wim Markus

 • Wim Markus - Mannenbijbel
  Wim Markus - Mannenbijbel

  De Mannenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij heel veel aansprekende extra informatie voor mannen van nu.Tussen de bijbelverzen door staan korte tekstjes over leiderschap, geloof en verdieping. Ieder bijbelboek heeft een informatieve…

  Lees meer...
  59,95
 • Wim Markus - Multiple choice
  Wim Markus - Multiple choice

  Keuzes maken is niet eenvoudig. Er valt zo veel te kiezen. Hoe moet je de dingen afwegen? Wat is echt belangrijk?Volgelingen van Jezus willen bovendien luisteren naar zijn lokroep: zoek eerst het koninkrijk van God. Zo'n keuze beïnvloedt alle andere keuzes en dat maakt je algauw…

  Lees meer...
  12,50