Wim Kamerbeek - Atahuallpa's Vergissing

De verloren glans en rijkdom van de Inca's


Hoe is het mogelijk dat het grootste rijk op aarde als een kaartenhuis instortte door een legertje van 168 woestelingen? Was het omdat Atahuallpa, de heerser van het Inca-rijk, zich vergiste in de Spaanse conquistadores? Hoe had de wereld er uitgezien als Atahuallpa anders had gereageerd op de mannen van Francisco Pizarro?

Dit boek gaat over het ontstaan en de ondergang van het Inca-rijk, maar ook over hoe dit machtige rijk functioneerde en wat het de wereld allemaal te bieden had. Een geschiedenisboek dat leest als een avonturenroman over de goudkoorts, met hier en daar een vleugje economie, taalkunde, esoterie en de kunst van de oorlogsvoering.


Het boek atahuallpa's vergissing van Wim Kamerbeek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wim Kamerbeek boeken - Atahuallpa's Vergissing
ISBN 9789082221718
PAGINA’S 312
VERSCHENEN 13-11-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Auteursimpresariaat Baumann & Co
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Wim Kamerbeek

 • Wim Kamerbeek - Ploegen van de zee
  Wim Kamerbeek - Ploegen van de zee

  De geschiedenis van Zuid-Amerika'Ploegen van de zee' is een verfrissende, eigentijdse en lekker eigenzinnige kijk op de geschiedenis van Zuid-Amerika. Zuid-Amerika heeft een geschiedenis die net zo kleurrijk is als het continent zelf. In dit boek leest u over de oudste…

  Lees meer...
  17,95
 • Wim Kamerbeek - Zoon van de Zon
  Wim Kamerbeek - Zoon van de Zon

  De Nederlanden waren begin zestiende eeuw een modderige uithoek van de bekende wereld. Willem van Delft, oftewel Guillem del Norte, trekt er op uit en ontsnapt in een Italiaanse veldslag op wonderbaarlijke wijze aan de dood. Terug in Amsterdam gaat hij op zoek naar antwoorden en…

  Lees meer...
  22,50