Wim Donders, Liesbeth Ruijs - Praktische gespreksvoering (derde druk

‘Praktische gespreksvoering’ bevat de basisvaardigheden voor een goede aanpak van verschillende tweegesprekken. Je ontdekt stap voor stap hoe je gesprekken zoals kennismaking en een slechtnieuwsgesprek efficiënt kunt opbouwen. Ook leer je aanwijzingen en tips direct in de praktijk te brengen. Er is o.a. veel aandacht voor oplossingsgericht denken, interculturele communicatie en de Human Social Functioning-methode.

In ‘Praktische gespreksvoering’ bundelen Wim Donders en Liesbeth Ruijs hun ruime werkervaring als docenten en trainers.

In deze derde druk is de website uitgebreid met o.a. een nieuwe, interactieve dialoogtrainer. Verder is de vaardigheid ‘oplossingsgericht denken’ opgenomen en sluiten de nieuwe voorbeelden en oefeningen nog beter aan op de sociale opleidingen.

‘Praktische gespreksvoering’ is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde studenten van de opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociaal Juridische Dienstverlening.


Het boek praktische gespreksvoering (derde druk van Wim Donders, Liesbeth Ruijs is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 39,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wim Donders, Liesbeth Ruijs boeken - Praktische gespreksvoering (derde druk
ISBN 9789024426911
PAGINA’S 252
VERSCHENEN 06-05-2019
DRUK 3e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
39,50
Bestel

Andere boeken van Wim Donders, Liesbeth Ruijs