William Ury - Persoonlijk onderhandelen

Jezelf overtuigen als voorwaarde voor succes


Bij een moeilijk gesprek of onderhandeling zet je je vaak schrap en ben je sterk gefocust op de ander en diens doelen. 'Hoe voorkom ik dat ik aan het kortste eind trek?' Gevolg is dat je reactief handelt en je eigen belang uit het oog verliest. Het leidt doorgaans tot compromissen of teleurstellingen.

Dit gebeurt niet alleen in onderhandelingen maar bij heel veel beslissingen die je neemt. William Ury pleit er dan ook voor dat je goed kijkt wat je nodig hebt om je eigen potentieel optimaal waar te maken. Zo blijf je dichter bij jezelf en sta je steviger in je schoenen.

Dit boek is een essentiële voorbereiding op Excellent onderhandelen. Voor iedereen die lastige gesprekken moet voeren, met interne conflicten zit of zichzelf overtuigender wil presenteren. Het model van Ury is eenvoudig, concreet en biedt aanknopingspunten voor allerlei situaties, thuis en op het werk.


Het boek persoonlijk onderhandelen van William Ury is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


William Ury boeken - Persoonlijk onderhandelen
ISBN 9789047007869
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 16-02-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Business Contact
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van William Ury