William Ury - Onderhandelen met lastige mensen

Een strategie om in vijf stappen een doorbraak te forceren


Een strategie om in vijf stappen een doorbraak te forceren.

Iedereen kan meepraten van lastige onderhandelingen met een geïrriteerde echtgenote, een knorrige baas, een onvermurwbare verkoper, een gewiekste afnemer of een onmogelijke tiener. Zelfs de aardigste en redelijkste mensen kunnen onder spanning veranderen in boosaardige, onhandelbare opponenten. Onderhandelingen lopen maar al te vaak vast of mislukken en kosten dan vreselijk veel tijd, bezorgen ons slapeloze nachten en zelfs maagzweren. In zulke omstandigheden schieten de gebruikelijke onderhandelingsvaardigheden te kort.

Hoe ga je met iemand om die niet wil luisteren? Iemand die met een woedeuitbarsting zijn zin probeert door te drukken? Iemand die tegen je zegt: 'Zo en niet anders!' Wat doe je met iemand die je voortdurend in de rede valt? Die je beticht van onbetrouwbaarheid en incompetentie? Die je met een schuldgevoel probeert op te zadelen? Of die met allerlei vreselijke gevolgen dreigt als u niet accoord gaat?

William L. Ury staat internationaal bekend als specialist in onderhandelingen en is associate director van het Programme on Negotiation at Harvard Law School.


Het boek onderhandelen met lastige mensen van William Ury is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


William Ury boeken - Onderhandelen met lastige mensen
ISBN 9789047003601
PAGINA’S 222
VERSCHENEN 19-01-2010
DRUK 24e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Business Contact
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van William Ury