Willem Middelkoop, Tim Dollee - Patronen van bedrog

Een inkijkje in de spannende wereld van complotpraktijken, vals-vlag-operaties en The Deep States.

In 'Patronen van bedrog' ontrafelt Willem Middelkoop, samen met researcher Tim Dollee, op een fascinerende manier de macht achter de Amerikaanse politiek. Niet de president in het Witte Huis, maar een elite uit het militair-industrieel complex blijkt al meer dan honderd jaar de feitelijke macht in handen te hebben. In de VS wordt deze internationaal opererende groep steeds vaker omschreven als The Deep State. Volgens opiniepeilingen gelooft de helft van de Amerikanen dat er inderdaad een Deep State-structuur bestaat. Deze staat binnen de staat ziet mensen uit de politiek als pionnen in het geopolitieke schaakspel. Om de macht te behouden worden effectieve en eeuwenoude strategieën gebruikt. List en bedrog zijn daarom aan de orde van de dag. Welkom in de wereld vol patronen van bedrog.

'Patronen van bedrog' is een goed gedocumenteerde interpretatie van de gebeurtenissen op het wereldtoneel en daarmee ontstijgt dit werk uiteindelijk het niveau van vrijblijvende en ongefundeerde complottheorieën.

- HP/De Tijd


Het boek patronen van bedrog van Willem Middelkoop, Tim Dollee is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Willem Middelkoop, Tim Dollee boeken - Patronen van bedrog
ISBN 9789462987678
VERSCHENEN 29-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Amsterdam University Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,99
Bestel

Andere boeken van Willem Middelkoop, Tim Dollee