Willem Jan van de Wetering - Contact met je gids

Ieder mens heeft gidsen. Contact met je gidsen is het meest essentiële dat er is. Zij zijn er om jou te gidsen. Ze wijzen je de weg, helpen je over kloven en leiden je om blokkades heen zodat je je pad vrij en ongeschonden kan vervolgen.

In dit boek ga je ontdekken hoe je het beste contact met je gids kunt maken en wanneer ze wel en niet antwoord geven of jou, middels signalen, duidelijk maken wat jou te doen staat. Gidsen doen alle moeite om contact met je te hebben, want ze helpen je graag om jouw taak in het geheel op te nemen en het optimale uit je leven te halen. Maar luister je ook? Boodschappen komen in metaforen, in korte zinnen, in beelden. Soms snap je het echt niet en denk je dat het een gedachtenkronkel is. Je moet een vertaalslag maken om iets met die boodschappen te kunnen. Neem maar aan dat gidsen het met een reden doen. Ze willen graag een oerherinnering in je wakker maken. Jij mag er mee doen wat je wilt. Gidsen hebben alle informatie die jou kan helpen om je pad te gaan. Ze helpen je om moeilijke beslissingen te nemen en geven inzicht als je geen uitzicht meer hebt. Contact met je gids geeft je veiligheid dat er meer is dan je ziet en dat er altijd aanwijzingen zijn zodat je verder kunt.


Het boek contact met je gids van Willem Jan van de Wetering is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Willem Jan van de Wetering boeken - Contact met je gids
ISBN 9789055993376
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 25-01-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Aaha! media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Willem Jan van de Wetering