Willem Jan van de Wetering - Kleur je karakter

Enneagram Kleurboek


Kleuren vertellen veel over jou. Geef je leven kleur. Beken kleur. Kleuren komen in ons taalgebruik veelvuldig voor. Dit is een kleurboek waarin je tevens ontdekt hoe jouw karakter in elkaar zit, welke voorkeuren je hebt, waar je leerpunten liggen. Kortom, het is een psychologisch kleurboek. Er zijn 25 vlakjes in het Enneagram. Die kun je allemaal inkleuren. De wijze waarop je dat doet geeft veel inzicht in wie jij bent. Je kunt iedere keer weer het Enneagram inkleuren want een paar uur na je eerste kleurplaat ben je al in een andere stemming, heb je weer andere ervaringen of ken je andere emoties. En dat is allemaal van invloed op hoe jij de vlakken kleur geeft.

Het Enneagram is een psychologisch model, bestaande uit negen karaktertypen. Maar het is veel meer dan dat. De negen planeten staan in het Enneagram, net als negen aartsengelen. Ook is er De Weg naar Vrijheid, de weg die een kind afloopt van geboorte naar volwassenheid. Er zijn nog veel meer modellen. Al die modellen vertellen je wie je bent, welke weg je gaat, wat je doel is en hoe jij naar de wereld kijkt. Door kleur te geven aan het Enneagram krijg je inzicht in jezelf. We gebruiken negen basis kleuren. Ik vraag je om die negen kleurpotloden uit te zoeken en aan de slag te gaan met het inkleuren van je karakter.

Het boek is voorzien van een praktische uitleg, zodat je inzicht krijgt wat je kleurwerk over jezelf kan vertellen.


Het boek kleur je karakter van Willem Jan van de Wetering is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Willem Jan van de Wetering boeken - Kleur je karakter
ISBN 9789055993345
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 15-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER GVMedia, Stichting
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Willem Jan van de Wetering