Willem Jan van de Wetering - Het enneagram voor jouw persoonlijkheid

Het Enneagram is een zeer sterk psychologisch model waarmee je je persoonlijkheid in beeld kunt brengen. Met het Enneagram ontdek je heel snel wat je drijfveren en je valkuilen zijn. Je komt erachter waarom je altijd hetzelfde gedrag vertoont en dat moeilijk kunt veranderen. Het Enneagram laat je zien met welke mensen je niet zo goed en met welke je juist uitstekend op kunt schieten. Het model geeft inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en geeft aan wat jij kunt doen om jezelf te ontplooien.

'Het Enneagram voor jouw persoonlijkheid' is een handig boek waarmee je er snel achter komt wel type je precies bent.

Willem Jan van de Wetering is een toonaangevend Enneagramcoach en schrijver van diverse boeken op dit gebied. Hij geeft regelmatig Enneagramworkshops.

Het Enneagram kent negen Enneatypen die staan voor negen brillen waarmee we naar de werkelijkheid kijken. De negen visies op de werkelijkheid worden in stand gehouden door negen verdedigingsmechanismen. Daaronder liggen de drijfveren en valkuilen. Die kunnen we moeilijk herkennen omdat er een sluier overheen ligt. Het Enneagram haalt de sluier weg en geeft inzicht in gedrag. Het model laat echter ook zien welke ontwikkelingspunten er zijn. Het maakt tevens duidelijk welk gedrag andere mensen vertonen en hoe zich dat tot jouw karakter verhoudt. Met de kennis van het Enneagram wordt je leven een stuk inzichtelijker en krijg je de mogelijkheid om je drijfveren te veranderen en je valkuilen te ontlopen.


Het boek het enneagram voor jouw persoonlijkheid van Willem Jan van de Wetering is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Willem Jan van de Wetering boeken - Het enneagram voor jouw persoonlijkheid
ISBN 9789055992911
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 22-11-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting GVMedia
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Willem Jan van de Wetering