Willem Jan van de Wetering, Marianne Meijer - Vitaal slank met het Enneagram

Afvallen is veel meer dan diëten, afvallen is een verandering van je mindset. Hoe komt het dat het overgewicht is ontstaan, wat zorgt ervoor dat je dat overgewicht niet kwijtraakt, wat beperkt je om af te vallen? Vitaal afslanken met het Enneagram geeft je inzicht in deze vragen. Het is dít inzicht dat je helpt bij het veranderen van je mindset en indirect dus bij het afvallen.

Wat is het Enneagram?

Het Enneagram is een karaktertypologie. Als je jouw Enneatype weet, ken je ook je valkuilen én je beperkingen, maar ook je kracht en je verborgen talenten.

Je ontdekt je Enneatype aan de hand van de test in het boek.

Met behulp van deze kennis, de praktische handvatten van Enneagram-autoriteit Willem Jan van de Wetering en voedingsdeskundige Marianne Meijer, wordt afvallen een stuk makkelijker.

Geen diëten, geen 'moeten', maar kijken naar dat wat jou beperkt zonder dat je het bewust doorhebt, dát is het geheim van dit boek waardoor je Vitaal kan afvallen met het Enneagram.


Het boek vitaal slank met het enneagram van Willem Jan van de Wetering, Marianne Meijer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Willem Jan van de Wetering, Marianne Meijer boeken - Vitaal slank met het Enneagram
ISBN 9789055993284
PAGINA’S 98
VERSCHENEN 11-07-2017
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER GVMedia, Stichting
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel

Andere boeken van Willem Jan van de Wetering, Marianne Meijer