Will Jansen - De zelftemmer

De kok die de mensen aardig kookte


Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie 3 keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken.

Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling.



Will Jansen boeken - De zelftemmer

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789077788639
PAGINA’S 218
VERSCHENEN 29-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Bouillon Culinaire Journalistiek
LEVERING direct te downloaden
  8,50
Bestel

Andere boeken van Will Jansen