Wilkin van de Kamp - God speelt geen enkele rol in mijn leven ...

Is het niet geweldig als je kunt zeggen: 'God speelt geen enkele rol in mijn leven, Hij is de regisseur!' Helaas speelt de almachtige God nog veel te vaak wel een rol in het leven van velen van ons. Wij laten ons denken en doen beïnvloeden door de tijdgeest en menen het draaiboek voor ons leven zelf te kunnen schrijven.

In dit zeer uitdagende boek nodigt Wilkin van de Kamp je uit om te ontdekken hoe het hemelse draaiboek voor je leven eruit ziet. Aan de hand van veel voorbeelden uit zijn eigen leven, en het indrukwekkende verhaal over zijn adotiezoon, laat Wilkin zien dat God geen enkele rol wil spelen in je leven. Geen bijrol en zelfs geen hoofdrol. Hij is de regisseur!

Als God de regisseur van je leven is, betekent dit dan dat alles voorbeschikt is? Heeft God tot in detail het verloop van je leven bepaald? Is je leven een zorgvuldig geregisseerd toneelstuk waarop je geen invloed hebt? Is je sterfdag bij God bekend? Mag je je levenspartner zelf uitzoeken of heeft God die voor je bestemd? Hoe kun je vol overgave (weer) geloven in de almacht van God? Hoe kun je leren Gods stem te verstaan? En hoe kun je Gods plan voor je leven ontdekken?

In dit boek helpt Wilkin je af te rekenen met een leven waar jij de regisseur was en waarin je God een rol liet spelen in het script dat jij zelf bedacht had. Als God regisseur van je leven gaat worden zul je dat merken hoe verrassend eenvoudig het is om zijn plan voor je leven te ontdekken en te gaan wandelen in Gods bestemming voor je leven.


Het boek god speelt geen enkele rol in mijn leven ... van Wilkin van de Kamp is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wilkin van de Kamp boeken - God speelt geen enkele rol in mijn leven ...
ISBN 9789090222417
PAGINA’S 272
VERSCHENEN 20-08-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER 't Gulden Boek (CBC)
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Wilkin van de Kamp