Wilfried Stinissen - Nieuwe wijn

De vrucht van de Geest


Christen zijn houdt in dat je leeft onder de leiding van de heilige Geest. Dan rijpt de vrucht van de liefde die verschillende bloemen heeft. Je hoort de wind waaien en je laat je door hem meevoeren. Je laat je niet langer door je eigen kleine wensen en voorkeuren sturen. Hij is je leider. En zelfs meer dan dat: Hij is de gever van leven. Nieuw bloed stroomt door je aderen. Iets van de eeuwigheid vult de tijd. Hoe dikwijls vergeten wij dat niet? We leven als slaapwandelaars, naast de eigenlijke werkelijkheid. We hebben een geestelijk ontwaken nodig. Dit boek wil je de rijkdom laten zien van het leven als leerling van Jezus. Stilaan ontdek je de ware vreugde, vrede, zachtmoedigheid, geduld, echtheid…

Wilfried STINISSEN (1927-2013) was 45 jaar werkzaam in Zweden als lid van de karmelgemeenschap in Norraby. Hij schreef talrijke boeken over christelijke spiritualiteit die in veel talen vertaald werden. Zijn heldere geest en diepe bezieling zijn kenmerkend voor zijn boeken. ‘Nieuwe wijn’ (oorspronkelijk in het Zweeds geschreven en gepubliceerd) is zijn laatste werk, zijn testament.


Het boek nieuwe wijn van Wilfried Stinissen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wilfried Stinissen boeken - Nieuwe wijn
ISBN 9789492434142
PAGINA’S 222
VERSCHENEN 09-07-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Karmelieten
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Wilfried Stinissen