- Werkboek Woordbenoemen Grammatica deel 2 Groep 5 en 6

Geschikt voor groep 5 en 6: Voegwoorden, Telwoorden: hoofdtelwoord en rangtelwoord, Persoonlijk, Bezittelijk, Vragend en Aanwijzend voornaamwoord


Werkboek deel 2 voor woordbenoemen

De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen.

Het kunnen benoemen van een woord bepaalt of je woorden in een juiste volgorde zet en zo een juiste zin kunt vormen. Het geeft inzicht in de structuur van de taal. Dit werkboek helpt je om het woordbenoemen onder de knie te krijgen. Woordbenoemen is ook een groot onderdeel op de Cito Eindtoets. Dit boek is ook zeer geschikt om in te zetten als toetsvoorbereiding.

Dit werkboek is deel 2 van een serie van 3 en is het vervolg op deel 1. In deel 2 komen de Voegwoorden, Telwoorden: hoofdtelwoord en rangtelwoord, Persoonlijke, Bezittelijke, Vragende en Aanwijzende voornaamwoorden aan bod.

In Woordbenoemen deel 1 komen de volgende woordsoorten aan bod: werkwoorden, hulpwerkwoord, voltooid deelwoord, lidwoord, zelfstandig naamwoord, (stoffelijk) bijvoeglijk naamwoord en voorzetsels.

Woordbenoemen deel 3 bestaat uit gemengde opgaven. De opgaven in dit boek zijn zeker niet makkelijk. Om dit boek te kunnen maken, moet je de stof uit de delen 1 en 2 goed beheersen.


Het boek werkboek woordbenoemen grammatica deel 2 groep 5 en 6 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Werkboek Woordbenoemen Grammatica deel 2 Groep 5 en 6
ISBN 9789493128149
PAGINA’S 32
VERSCHENEN 08-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel