Wendy Smit - Creatief mediteren

Voor meer bewustzijn, ontspanning en creativiteit


Creatief mediteren is een eenvoudige en plezierige manier om te ontspannen, je hoofd leeg te maken en jezelf bewust te worden. Het laat je tekenen, fotograferen, kleuren, schilderen, schrijven, boetseren en andere creatieve werkvormen ervaren als meditatiehulpmiddel. Ideaal voor mensen die niet kunnen stilzitten op een kussen. Wendy Smit laat zien dat je langs verschillende wegen je lichaam en geest kunt ontspannen, kunt ontdekken wie je bent en wat bij je past.

Creatief mediteren is een toegangspoort naar meer bewust zijn, ontspanning en creativiteit in je leven. Door los te laten dat je creaties ergens aan moeten voldoen en oordeelloos steeds weer je oefening te doen verhelder je jouw blik en zul je de schoonheid van het leven weer meer zien en ervaren. Want het leven is mooi, ondanks (of mede dankzij) de donkere kanten. Maar je moet het wel kunnen en willen zien. Creatief mediteren helpt je de modder uit je ogen te spoelen, de spetters van de spiegel te poetsen, zodat je weer de ware aard van jezelf en de wereld om je heen kunt zien, precies zoals ze zijn. Tegelijkertijd oefen je je in een creatieve uitingsvorm waarin je steeds behendiger wordt. Niet omdat dat je doel is, maar juist omdat je het doel om iets moois te maken loslaat.

Coach en trainer Wendy Smit gebruikt creativiteit als hulpmiddel voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Ze is gediplomeerd psychosynthese begeleider en beoefent ruim 20 jaar boeddhisme in de zentraditie.

Schrijf wat er nu is

Teken het onzichtbare

Schilder je ontspannen

Boetseer jouw vorm

Fotografeer met frisse blik

Kleur je leven


Het boek creatief mediteren van Wendy Smit is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wendy Smit boeken - Creatief mediteren
ISBN 9789491557323
PAGINA’S 120
VERSCHENEN 15-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER A3 boeken
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel

Andere boeken van Wendy Smit