Wat & Hoe Onderweg - Ierland

De reisgids voor een actieve & culturele vakantie


Wat & Hoe Onderweg Ierland is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Ierland staat bekend om Guinness, paarden, regen en een bepaalde magie die je niet onberoerd zal laten. Maar vooral staat het bekend om de Craic, wat zoveel betekent als plezier hebben. Ingrediënten: muziek, gelach, een groep mensen bij elkaar, een vleugje onenigheid en een snufje onzin. In Ierland kun je het overal tegenkomen, dus ontspan en geniet van het moment.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.


Het boek ierland van Wat & Hoe Onderweg is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Wat & Hoe Onderweg boeken - Ierland
ISBN 9789021565774
PAGINA’S 212
VERSCHENEN 12-09-2017
DRUK 7e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Kosmos Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,99
Bestel

Andere boeken van Wat & Hoe Onderweg