W.J. Dekker - Luisteren naar Elisa

Dit boekje met bijbelstudies verschijnt in de nieuwe reeks 'Luisteroefeningen'. De serie opent met een boekje over de profeet Elisa. De naam 'Elisa' betekent: mijn God is redder. Het is een naam die klinkt als een belofte; in de geschiedenissen van Elisa gaat het om de openbaring van de levende God. Hij maakt die naam steeds opnieuw waar.

De bijbelstudies over Elisa zijn geschreven met het oog op de praktijk van het christelijke leven. Door uitleg, vragen en gesprekspunten wordt geprobeerd om de betekenis van de woorden van de Schrift op het spoor te komen en te ontdekken wat God ons in deze tijd te zeggen heeft. Vandaar ook de ondertitel Dichter bij God.

Ds. W.J. Dekker is protestants predikant te Delft (hervormde wijkgemeente Matthëus).

De serie 'Luisteroefeningen' bevat bijdragen van theologen uit diverse kerkgenootschappen en is geschikt voor gemeenschappelijke en persoonlijke bijbelstudie. De redactie wordt gevormd door ds. W.J. Dekker en ds. G. van Meijeren.


Het boek luisteren naar elisa van W.J. Dekker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,99 excl. verzendkosten.


W.J. Dekker boeken - Luisteren naar Elisa
ISBN 9789023921196
PAGINA’S 88
VERSCHENEN 12-06-2007
DRUK 6e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER KokBoekencentrum Non-Fictie
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,99
Bestel