Vladimir Megre - De rinkelende dennen van Rusland Vertellingen uit de toekomst

Vertellingen uit de toekomst

De bundel Vertellingen uit de toekomst bevat enkele waargebeurde verhalen die nog geschiedenis gaan worden. Elk verhaal heeft betrekking op een specifieke projectie van de wereld in de toekomst. De verhalen zijn ontleend aan hoofdstukken uit de reeks De rinkelende dennen van Rusland van Vladimir Megre en vertellen over de macht van onze dromen, over liefde, over de menselijke bestemming en over de wonderbare toekomst die voor iedereen mogelijk is.

Dit zijn geen gewone verhalen: de treffende beelden die de verhalenverteller heeft neergelegd in deze visie van een leven in de toekomst, bevatten een diepgaande helende kracht, en zullen de lezer inspireren om te dromen en na te denken, zijn kijk op de wereld bij te stellen, en zijn wereld te veranderen.

Ten grondslag aan de verhalen ligt de idee van de 'familiedomeinen', die in De rinkelende dennen van Rusland beeldend wordt uitgewerkt: wereldwijd toepasbaar en in Rusland al op veel plaatsen gerealiseerd. Ook in de Lage Landen worden de eerste initiatieven ontplooid om op geheel eigen wijze deze geschiedenis te verwezenlijken.

In de bundel zijn opgenomen:

Demon Kratius

De gevangenis van de toekomst

De stad aan de rivier de Neva

Geef kinderen een Moederland

Ik zal je ter wereld brengen, mijn engel

Weerzien na millennia

Op Aarde komt alles goed

De ontwapeningswedloop

Een amazone uit de toekomst

School, of een les van de goden

Een liefde die werelden schept

ISBN 978-90-77463-30-7


Het boek de rinkelende dennen van rusland vertellingen uit de toekomst van Vladimir Megre is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Vladimir Megre boeken - De rinkelende dennen van Rusland Vertellingen uit de toekomst
ISBN 9789077463307
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 22-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Schildpad Boeken
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,90
Bestel

Andere boeken van Vladimir Megre