Viviane Vaes - Low fodmap happen

Met liefde voor je prikkelbare darm


Wat mag je van het boek verwachten?

- Meer dan 30 recepten, van soepen tot desserts, makkelijk zelf klaar te maken

- Handige en duidelijke informatie rond Prikkelbare darm syndroom (PDS)

- Handige boodschappenlijstjes, tips & tricks en do's & don'ts

Over de schrijver:

Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Haar eerste culinaire stapjes zette ze in de voedingswinkel van haar grootmoeder en ouders, intussen heeft zij meer dan dertig jaar ervaring als chef, docent en voedingstherapeut. Dit heeft ertoe bijgedragen deze kennis om te zetten en te delen met iedereen die hier nood aan heeft. In de boeken die ze schrijft vind je informatie over het ziektebeeld, boodschappenlijstjes, mogelijke vervangproducten en vooral de toepassingen hiervan die je terug vind in de recepten. De recepten zijn zo opgesteld dat de vervangproducten ook de door reguliere producten kunnen vervangen worden.

Als zaakvoerster van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een prikkelbare darm niet kunnen genieten van een lekkere én gezonde gastronomische maaltijd. Viviane's grondige kennis van voeding maakt dat ze alternatieve recepten uit haar hoed tovert waar iedereen met een voedselgevoeligheid van kan genieten.


Het boek low fodmap happen van Viviane Vaes is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Viviane Vaes boeken - Low fodmap happen
ISBN 9789082733051
PAGINA’S 98
VERSCHENEN 31-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Choosy & Delicious
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Viviane Vaes