Vincent Hunnink, Wouter Schrover, José Sanders - Thema een goede dood

De goede dood of 'eu thanatos' wordt tegenwoordig heftig bediscussieerd en je kunt nauwelijks een krant openslaan of de tv aanzetten, of daar is ie... In de vorm van films en documentaires ('Voor het te laat is...' of misschien toch beter: 'Voor ik het vergeet...'), discussies, drama's ('Tuitjenhorn'...) ooggetuigenverslagen, rapporten (Commissie-Schnabel), handreikingen van en voor beroepsverenigingen. En zo voort. Op 19 en 20 mei j.l. organiseerde HOVO-Nijmegen twee dagen met lezingen aan de Radbouduniversiteit over 'een goede dood'. HOVO richt zich op hoger onderwijs voor ouderen. En die zijn waar het deze discussie over, maar ook praktijk van, een goede dood betreft de 'doelgroep' in meer dan een betekenis.

Dit themanummer van Filosofie & Praktijk bevat de teksten van de diverse voordrachten van de bewuste lezingenreeks door resp. Vincent Hunink, Wouter Schrover, José Sanders, Marjolein Rikmenspoel, Annemarieke van der Woude en Ton Vink.


Het boek thema een goede dood van Vincent Hunnink, Wouter Schrover, José Sanders is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Vincent Hunnink, Wouter Schrover, José Sanders boeken - Thema een goede dood
ISBN 9789044134100
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 21-07-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Garant - Uitgevers n.v.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel