Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger - Wendbaar werken

Coachen bij vitaliteit en werkgeluk


Een down-to-earth aanpak om vitaal en wendbaar te blijven in je werk.

Blij(f) werken!

Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. De vijf kernvragen van coachees waren jarenlang: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar wil ik heen, waar word ik blij van? Nu worden deze vragen aangevuld met: hoe blijf ik blij en succesvol aan het werk tot mijn pensioen?

Wat heeft de professional daarvoor nodig? Geen defensieve, maar een offensieve houding. Niet reageren, maar ageren. Niet lijden, maar leiden. Ofwel, hij dient de regie te pakken voor duurzame inzetbaarheid voor de eigen organisatie of voor hemzelf.

Geschreven in de eigen stijl van deze ervaren auteurs: met een positieve insteek, enthousiasmerend, inspirerend en stimulerend, met veel voorbeelden en succesverhalen van coachees en bedrijven uit de eigen trainingsen coachingspraktijk.


Het boek wendbaar werken van Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger boeken - Wendbaar werken
ISBN 9789024403936
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 08-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel

Andere boeken van Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger