Viktor Staudt - Een leven op rolletjes

Met een lach en een traan onderweg in de rolstoel


Viktor Staudt is dertig jaar oud als hij hoort dat hij voor de rest van zijn leven aangewezen zal zijn op een rolstoel. Nog tijdens het verblijf in het ziekenhuis zegt een goede vriend tegen hem: 'Nu wordt je leven echt een avontuur!'

Al snel zal blijken dat niets minder waar is. Want iedereen begrijpt dat je als rolstoelrijder niet meer de trap op kunt, maar hoe zit dat met autorijden? Of als je op reis wilt met het vliegtuig of de trein? En wat komt er op je af als je het in je hoofd hebt gehaald om een parachutesprong te maken?

In Een leven op rolletjes blikt Viktor terug op bijna vijftien jaar rolstoelcarrière. Openhartig vertelt hij over zijn ervaringen met reizen, sporten en uitgaan, maar ook over het aangaan van nieuwe relaties en de omgang met 'voetgangers'. Aangevuld met praktische informatie van instanties als Winkeltoegankelijkheid Nederland ontstaat een handboek voor de moderne rolstoelrijder én voor de mensen in zijn omgeving. Met soms hilarische anekdotes, maar bovenal eerlijk en inspirerend.


Het boek een leven op rolletjes van Viktor Staudt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Viktor Staudt boeken - Een leven op rolletjes
ISBN 9789050191098
VERSCHENEN 01-04-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Meander
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Viktor Staudt