Veerle Waelkens - Mini-kids stottertherapie bij jonge kinderen

2-6 jaar


Mini-KIDS. Stottertherapie bij jonge stotterende kinderen biedt een praktische werkwijze en een bruikbare leidraad aan om op een directe manier te werken met jonge kinderen die stotteren.

Dit handboek is gebaseerd op het therapieconcept voor directe stottertherapie bij jonge kinderen (Mini-KIDS). Dr. Phil. Patricia Sandrieser en Peter Schneider omschreven reeds in verschillende drukoplages het therapieconcept KIDS en Mini-KIDS (Sandrieser, P., Schneider, P. (2015), Stottern in Kindesalter. Thieme Verlag, Stuttgart, New York). Het handboek kan als basis dienen om therapeuten op te leiden, te begeleiden en om op termijn de effecten voor dit therapieconcept te meten. De assessmentfase en indicaties voor deze aanpak worden beschreven en gedocumenteerd, de werkwijze voor therapie wordt onderbouwd en uitgelegd en de mogelijke therapiematerialen worden voorgesteld. Videofragmenten, spelmateriaal en evaluatieformulieren zijn beschikbaar als downloads bij dit boek.


Het boek mini-kids stottertherapie bij jonge kinderen van Veerle Waelkens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 45,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Veerle Waelkens boeken - Mini-kids stottertherapie bij jonge kinderen
ISBN 9789463441926
VERSCHENEN 29-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Acco
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
45,00
Bestel

Andere boeken van Veerle Waelkens