Veerle Put - Aan de slag

No-nonsense inspiratie voor een zelfsturende organisatie


Zelfsturende organisaties vormen een boeiende wereld. Je hebt ze in alle maten en gewichten, want geen twee organisaties pakken het op dezelfde manier aan en geen twee teams zijn hetzelfde. Dit boek biedt inspiratie voor alle teamleden bij de implementering en uitvoering van een zelfsturende aanpak.

Teamleden en managers die benieuwd zijn naar deze manier van werken, krijgen eerlijke no-nonsense input zodat ze voor zichzelf of voor hun organisatie bewust kunnen beslissen hoe ze met zelfsturing aan de slag gaan. Medewerkers in zelfsturende teams vinden er ideeën over wat ze kunnen doen om in hun team een goede dynamiek te installeren of vast te houden, ook als de zelfsturing niet vanzelf gaat of vastloopt. Dit boek inspireert ook trainers, consultants en coaches om zelfsturende teams de nodige voeding en zuurstof te geven.

Alle tips komen voort uit de dagelijkse realiteit en zijn dus direct toepasbaar. Geen droge theorie, maar to-the-point advies om je team te inspireren, te motiveren en te coachen.


Het boek aan de slag van Veerle Put is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Veerle Put boeken - Aan de slag
ISBN 9789463792714
VERSCHENEN 12-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Acco België
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,00
Bestel