Vander Beken, Broekaert, Audenaert - Sterktes van mensen

Sterktegerichte strategieën voor het ondersteunen van mensen met een psychiatrische problematiek die strafbare feiten pleegden


De aanwijzingen nemen steeds meer toe: sterktegericht werken met mensen met een psychiatrische problematiek die strafbare feiten pleegden levert positieve resultaten op. Dit boek bundelt de beschikbare kennis en reikt handvatten aan om met deze aanpak in de praktijk aan de slag te gaan.

Het bevat twee bijdragen van internationale experts: Fergus McNeill (University of Glasgow, UK) en Tony Ward (Victoria University of Wellington, New Zealand) beschrijven de achtergronden en internationale toepassingen van het sterktegericht paradigma.

Vijf hoofdstukken geven daarnaast de eerste resultaten weer van een interdisciplinaire studie van de Universiteit Gent naar sterktegerichte multidisciplinaire richtlijnen, aanbevelingen en strategieën voor deze doelgroep, en samen met de doelgroep.

Hulpverleners, advocaten, magistraten, beleidsmakers en ervaringsdeskundigen zullen ongetwijfeld inspiratie vinden in deze uitgave.

GPRC - Guaranteed Peer Reviewed Content


Het boek sterktes van mensen van Vander Beken, Broekaert, Audenaert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Vander Beken, Broekaert, Audenaert boeken - Sterktes van mensen
ISBN 9789046608081
PAGINA’S 186
VERSCHENEN 10-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Maklu Uitgevers N.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,00
Bestel