- TouchTech niveau 3/4 Elektriciteitsleer 1 Leerwerkboek

TouchTech – Techniek die je raakt

Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in boekvorm, als maatwerkreader als ook digitaal beschikbaar. TouchTech heeft een breed aanbod van circa 400 leereenheden voor de vele vakgebieden in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica.

Learning by doing

De methode TouchTech helpt de verbinding te maken tussen theorie en praktijk.

Elke leereenheid start met kernvragen over het leerdoel, zodat je weet wat je gaat leren. Binnen elke leereenheid wordt beknopte theorie gekoppeld aan praktijkvoorbeelden. Na de theorie volgen korte verwerkings- en toepassingsopdrachten om de lesstof eigen te maken en de relatie met de praktijk te leggen.

Anytime/anywhere

Met de nieuwe methodeTechniek is de benodigde theorie anytime/anywhere beschikbaar.

De theorie is beschikbaar in leereenheden op onderwerp, zodat je eenvoudig kunt beschikken over alleen de theorie die je op dat moment nodig hebt tijdens lessen, praktijkopdrachten en projecten. De leereenheden/onderwerpen zijn snel op te zoeken voor docent én student

Bewezen didactiek

De didactische opbouw van elke leereenheid is gebaseerd op het zes-leerfasen model: na een introductie vanuit de praktijk volgt de theorie, verduidelijkt met praktijkvoorbeelden. In het tweede deel gaat de student aan de slag met verwerkingsvragen, toepassingsvragen en tenslotte de evaluatie en reflectie.

Diversiteit aan leermiddelen

TouchTech is leverbaar op papier of digitaal in een volgorde die jij wilt. De op zichzelf staande leereenheden zijn samen te stellen tot maatwerkreaders, maar ook als standaardboek (leerwerkboek) met vaste volgorde per vakgebied te bestellen. Digitaal is de methode als licentie beschikbaar voor scholen, waarbij de docent zelf een curriculum kan samenstellen uit het brede aanbod van leereenheden.

TouchTech bevat leereenheden die geschikt zijn voor de kwalificaties:

- Middenkader Engineering

- Elektrotechnische installaties

- Mechatronica

- Human Technology

- Werktuigbouwkundige installaties, enz.


Het boek touchtech niveau 3/4 elektriciteitsleer 1 leerwerkboek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 48,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - TouchTech niveau 3/4 Elektriciteitsleer 1 Leerwerkboek
ISBN 9789006840759
PAGINA’S 400
VERSCHENEN 11-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ThiemeMeulenhoff bv
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
48,50
Bestel