Boeken Top 50

 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Danielle Steel boeken
  Danielle Steel - De maîtresse

  In de roman De maîtresse van Danielle Steel gaat het om de keuze tussen een luxeleventje of de kans op echte liefde. De hoofdpersoon is de beeldschone Natasha, die alles heeft wat haar hartje begeert: kleding van Dior en Chanel, een verblijf op een enorme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - De moed van imperfectie

  Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Op basis van haar jarenlange studie kwam ze tot tien stellingen over een `bezield leven : leven vanuit het gevoel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Dee Henderson boeken
  Dee Henderson - Koud spoor

  Koud spoor' van Dee Henderson is het tweede deel in de serie over cold case detective Evie Blackwell.

  Evie Blackwell gaat deel uitmaken van een prestigieuze taskforce, en de druk om te presteren is hoog. De taskforce is gericht op het traceren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ger Meesters boeken
  Ger Meesters - De 101 mooiste vogelkijkgebieden

  Met De 101 mooiste vogelkijkgebieden biedt Ger Meesters ons eindelijk een handig boekje met mooie vogelkijkplekken in Nederland. Wie er graag op uittrekt, vindt in deze gids gebieden met een grote kans om vogels te spotten. Dit kunnen natuurgebieden zijn, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Leïla Slimani boeken
  Leïla Slimani - Seks en leugens

  Na de publicatie van haar controversiële debuutroman In de tuin van het beest ontving de Frans-Marokkaanse Leïla Slimani veel reacties van Islamitische vrouwen. Ze besloot naar Marokko te gaan om met vrouwen in verschillende
  steden en dorpen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Sander de Hosson boeken
  Sander de Hosson - Slotcouplet

  Ontroerende ode aan de zorg

  Geneeskunde is soms genezen, vaak verlichten, altijd troosten. Longarts Sander de Hosson laat zien hoe deze eeuwenoude uitspraak nog altijd geldt. Hij behandelt patiënten met een ongeneeslijke ziekte, bij wie de laatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Leïla Slimani boeken
  Leïla Slimani - In de tuin van het beest

  Adèle is journalist, getrouwd met een lieve man en moeder van een peuter. Maar Adèle is ook wanhopig verslaafd aan seks. Seks om een onbestemd verlangen te sussen, om te ontsnappen aan de banaliteit van het bestaan. Ze spreekt
  voortdurend af met vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody Back in shape

  Dé fit queen van Nederland, Fajah Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor tijdens en ná de zwangerschap geeft Fajah antwoord op de online meest gestelde vraag: hoe krijg je snel weer je oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gerrit Jan Zwier boeken
  Gerrit Jan Zwier - Op de Schotse toer

  Op de Schotse toer van Gerrit Jan Zwier zingt niet all¬een de lof van het hoogland, het laagland en de eilanden, maar geeft ook een indringend beeld van het romantische werk van schrijvers als sir Walter Scott en Gavin Maxwe¬ll. Voor dit boek maakt Zwier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Gespleten

  ‘Karin Slaughter is wederom in bloedvorm.’ ???? Telegraaf

  Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  In Oorsprong houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla en zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter...

  De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Het schaduwspel

  In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De buitenjongen

  De hoofdpersoon van De buitenjongen is een eenzame man van in de dertig. Zijn leven in Milaan is vastgelopen en hij mist de bergen van zijn jeugd, waar hij al tien jaar niet meer is geweest. Daarom besluit hij een hut te huren op tweeduizend meter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Inside

  INSIDE is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller TOPSHOW uit 2014. Dit keer doen Michel van Egmond en Jan Hillenius van binnenuit verslag van de gang van zaken bij Voetbal Inside, uitmondend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts

  Als Nikki op een nieuwe, chique school begint, valt zij buiten de groep. Volgens haar klasgenoten is zij een loser, een muts. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Bill Clinton, James Patterson boeken
  Bill Clinton, James Patterson - President vermist

  Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?

  President vermist is het adembenemende verhaal over macht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman!

  Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser

  Bram Botermans vindt het leven een hel. In zijn dagboek schrijft hij over de overlevingsstrijd op school, een griezelhuis…en die vervloekte kaas. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Stromboli

  Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Casa Ibiza

  In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje...

  Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terug kwam om de wereld te redden

  De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden is de hilarische roman van Jonas Jonasson. De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een luxe, paradijselijk leven op Bali, maar eigenlijk vervelen ze zich in het paradijs. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - De dag van de doden

  ‘De dag van de doden’ is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.

  De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De buitenstaander

  Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Mythos

  Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Kate Mosse boeken
  Kate Mosse - Tijden van vuur  Een spannend verhaal vol mysteries en geheimen, liefde en verraad, oorlog en avontuur, samenzweringen en verbroken beloftes…

  Carcassonne, 1562. De negentienjarige Minou Joubert -ontvangt een anonieme brief in de boekhandel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • David Baldacci boeken
  David Baldacci - Doodskleur

  Wanneer FBI-agent Amos Decker en journaliste Alex Jamison op bezoek gaan bij Jamisons zus in Baronville, een stadje in Pennsylvania dat betere tijden heeft gekend, raken ze op de eerste dag al betrokken bij een moordonderzoek. Die avond ziet Decker in het raam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Leven en laten leven  Een feest voor alle Hendrik Groen-fans, geschreven met zijn kenmerkende humor en scherpe observatievermogen

  Arthur Ophof had zich het leven toch anders voorgesteld. In plaats van spectaculaire reizen te maken naar verre… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Heleen van Royen boeken
  Heleen van Royen - Sexdagboek

  Dit is een boek over 365 dagen seks. Opwindende, harde, tedere, experimentele, luie, energieke, lustvolle, jubelende, routineuze, wonderlijke seks. Dit is ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ben Tiggelaar boeken
  Ben Tiggelaar - De Ladder

  De nieuwe bestseller van Ben Tiggelaar! De Ladder biedt je de allerbeste, actuele inzichten uit de veranderpsychologie. Toegankelijk, praktisch én effectief.

  Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen - op je werk en thuis -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie project

  De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Anna Enquist boeken
  Anna Enquist - Want de avond

  Vier mensen moeten met zichzelf en elkaar in het reine zien te komen na een gijzeling door een gevluchte crimineel, die culmineerde in de explosie van de woonboot waarop ze – als strijkkwartet – zaten te repeteren. Heleen, onder het motto Du musst dein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Stuur me een berichtje

  Stuur me een berichtje van Jill Mansell is een hartverwarmende en romantische feelgood over een vrouw die opnieuw moet beginnen. Voor iedereen die houdt van de romans van Jojo Moyes en Sophie Kinsella.

  Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zeezicht

  Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en een luxe vakantievilla kunnen ze nu niet betalen. In plaats daarvan gaan ze met hun kinderen Timo en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Per J Andersson boeken
  Per J Andersson - Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde  Voor de fans van Slumdog Millionaire en Lion

  Een koude decemberavond in New Delhi. Elke avond staat de jonge straatartiest PK mensen te portretteren in een parkje. PK heeft weinig bezittingen maar hij heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie Effect

  Don Tillman is en Rosie Jarman zijn terug
  Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie Project, dan mag je Het Rosie Effect niet missen!
  Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - Onder de Italiaanse zon  Een Italiaanse kookcursus in een Toscaans palazzo heeft verstrekkende gevolgen

  Als de achtenzestigjarige weduwe Gracie een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans castello ziet, boekt ze de reis zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Murat Isik boeken
  Murat Isik - Wees onzichtbaar

  Wees onzichtbaar van Murat Isik is een warm en ontroerend familieverhaal. Ideaal voor op vakantie!

  'Boeiend en meeslepend.' - NRC
  'Leest als een trein.' - Het Parool
  'Met soepele pen geschreven.' - Trouw
  'Aanstekelijk en levendig.' - De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Becks laatste zomer  De debuutroman van Benedict Wells, de auteur van Het einde van de eenzaamheid

  Ooit wilde Robert Beck muzikant worden, maar hij kwam als leraar op een middelbare school terecht. Nu hij de veertig nadert, gaat zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hugo Logtenberg boeken
  Hugo Logtenberg - De hand van Van Gaal

  Arrogant, niet realistisch of zelfs van God los. Sinds Louis van Gaal coach is, wijzen critici naar hun voorhoofd als hij zijn ambities uitspreekt. Of het nou om Ajax, Barcelona, AZ, Bayern München, het Nederlands elftal of Manchester United gaat, altijd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Nachtmuziek

  ‘Nachtmuziek’ van Jojo Moyes (‘Me Before You’, ‘Voor jou’, ‘Life After You’, ‘Een leven na jou’, ‘Still Me’, ‘Voor mij’) is een aangrijpende, meeslepende roman.

  De jonge violiste Isabel Delancey is weduwe en kan in Londen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Fred van Leer boeken
  Fred van Leer - Leer van Fred

  In Leer van Fred doet stylist Fred van Leer een boekje open over zijn persoonlijke leven, en deelt hij zijn beste stylingtips. Want ook al kennen we Fred als Instagram-fenomeen en TV-host, hij blijft bovenal stylist. Wat moet je als vrouw minimaal in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - Ragdoll

  Ragdoll van Daniel Cole is voor lezers met stalen zenuwen, die houden van Samuel Bjørk.
  In een appartement wordt een lichaam gevonden, samengesteld uit zes verschillende lijken en in elkaar genaaid tot een gruwelijke lappenpop. Wie doet zoiets, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Arjen van Veelen boeken
  Arjen van Veelen - Amerikanen lopen niet

  Geen land ter wereld dat zoveel in het nieuws is als Amerika. We volgen de politiek en de media daar op de voet, en kennen Hollywood en New York uit de vele films.

  Maar als Arjen van Veelen naar de vergeten stad St. Louis verhuist, schrikt hij:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Macbeth

  Een donker, vervallen, corrupt fabrieksstadje in het Schotland van de vroege jaren 70. Een politiemacht die worstelt met een aanhoudend drugsprobleem. De illegale handel wordt beheerst door twee drugsbaronnen en één van hen – een meester in manipulatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid  Meer dan 75.000 exemplaren verkocht

  Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - De familiereünie

  In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds. Paul… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99