Boeken Top 50

 • Leon Verdonschot boeken
  Leon Verdonschot - Rico

  Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tommy Wieringa boeken
  Tommy Wieringa - De heilige Rita

  Bijna vijftig jaar woont Paul Krüzen met zijn vader in een Saksische spookboerderij buiten Mariënveen, een vergeten dorp aan de grens. Eens zorgde zijn vader voor hem, nu zorgt hij voor zijn vader. Lang geleden stortte een Russische piloot neer in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Winternacht

  Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Astrid Holleeder boeken
  Astrid Holleeder - Dagboek van een getuige

  Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Deal

  In DEAL neemt bestseller auteur Michel van Egmond de lezer mee in de wereld van Rob Jansen, een van de meest vooraanstaande voetbalmakelaars in Europa. Hij schets niet alleen een intiem portret van een markante workaholic, maar toont gelijktijdig een beeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kate Raworth boeken
  Kate Raworth - Donuteconomie

  De economische wetenschap ligt in duigen. De financiële crisis werd niet voorspeld, laat staan voorkomen. Achterhaalde economische theorieën hebben een wereld mogelijk gemaakt waarin nog steeds extreme armoede heerst, terwijl de allerrijksten elk jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Ja-maar... Omdenken

  Dit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Terry Pratchett boeken
  Terry Pratchett - De herderskroon  Het allerlaatste deel uit de Schijfwereld-reeks

  Alleen J.K. Rowling kan zich wereldwijd een meer gelezen Britse schrijver noemen dan Sir Terry Pratchett

  Er is iets op komst. De uilen en de vossen voelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Nordholt boeken
  Linda Nordholt - Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu

  Met 'Het Koolhydraatbeperkte 60 dagen menu' brengt auteur Linda Nordholt het vervolg op de succesvolle uitgave 'De koolhydraatarme 30 dagen boost.' Het 60 dagenmenu is bedoeld voor iedereen die een koolhydraatrijk eetpatroon wil omvormen tot een koolhydraatarm… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anna-Karina van Denderen boeken
  Anna-Karina van Denderen - Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

  Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Dit boek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een gezond koolhydraatarm menu makkelijk.

  Ook koolhydraatarm eten moet gewoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hendrik Jan Korterink boeken
  Hendrik Jan Korterink - CRIMESCENE SCHILDERSWIJK

  Een unieke misdaadbiografie van de Haagse Schilderswijk. Op een kwartiertje lopen van het Binnenhof ligt de Schilderswijk, de beruchtste volkswijk van Nederland. Meer dan 90% van de bewoners is er van buitenlandse afkomst. Het is een van de armste wijken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken in communicatie

  Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Han van Bree boeken
  Han van Bree - Het aanzien van 2017  In Het aanzien van 2017 geeft Han van Bree een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws op zijn bekende en veelgeprezen manier: direct, verhelderend en met de nodige humor.
  Aandacht voor o.a.: de verkiezingen in Nederland, Frankrijk,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - Moord op Commendatore- Deel 2

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami had een portretschilder gehoopt tot rust te komen en zijn inspiratie terug te vinden in het huis van de beroemde schilder Tomohiko Amada. Maar in plaats daarvan is hij een wereld vol raadselen in gezogen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Ssst! De tijger slaapt + vingerpopje

  'Ssst! De tijger slaapt' is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Bij deze editie zit een leuk vingerpopje.

  De tijger slaapt...
  Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: alle dieren moeten erlangs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Robert Bryndza boeken
  Robert Bryndza - Het meisje in het ijs  Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen

  Voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge

  Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - De stille vallei  Het adembenemende laatste deel van de Cirkel-trilogie - liefde, romantiek, spanning en een vleugje magie

  De cirkel die Liliths vampierleger moet verslaan, probeert het volk van Geall achter zich te krijgen. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón!

  Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Charlotte de Monchy boeken
  Charlotte de Monchy - Eens gegeven  Vrolijk, romantisch, verrassend en meeslepend: Charlotte de Monchy is de ster van de Nederlandse feelgoodroman

  Van de auteur van Zes maanden zonder

  In Felines leven is er ruimte voor verbetering: ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniel Kehlmann boeken
  Daniel Kehlmann - Tijl

  Tijl Uilenspiegel, legendarisch entertainer en provocateur, staat er alleen voor wanneer zijn vader, verdacht van duivelse magie, begin zeventiende eeuw door de kerk ter dood wordt veroordeeld. De jonge Tijl moet vluchten en trekt door een door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Japke-D. Bouma boeken
  Japke-D. Bouma - Ga lekker zelf in je kracht staan

  Flexwerken, punten op de horizon, brainstormen en centraal stellen. De innovatieve kwaliteitsslagen vliegen ons om de oren op kantoor, maar worden we daar nou beter van, vraagt Japke-d. Bouma zich af. Is het nou wel zo goed om te durven dromen? Werken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Maktub

  ‘Wandelaar, een weg is er niet, de weg wordt al gaande gemaakt.’  Maktub is een boek met verhalen zoals alleen Paulo Coelho ze schrijft: moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Ze bieden lezers een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jenna Blum boeken
  Jenna Blum - De verloren familie

  De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret

  Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever

  De Duits-joodse Peter Rashkin heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mo Gawdat boeken
  Mo Gawdat - De logica van geluk

  Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De huidige Chief Business Officer van de futuristische 'dromenfabriek' Google [X] besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pieter Waterdrinker boeken
  Pieter Waterdrinker - Tsjaikovskistraat 40

  In Waterdrinkers nieuwste, sterk autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Vertrekpunt is zijn huis in Sint-Petersburg, waar de auteur woont… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Antoinette Beumer boeken
  Antoinette Beumer - Mijn vader is een vliegtuig

  De bijna veertigjarige Eva lijkt alles te hebben: een mooi gezin, een succesvol bedrijf, en binnenkort het huis van haar dromen. Dan sterft haar moeder en beginnen de nachtmerries. Eva wordt steeds angstiger en raakt ervan overtuigd dat er gevaar dreigt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arthur Japin boeken
  Arthur Japin - Kolja

  Kolja is acht jaar oud en doofstom als de broers Modest en Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zich over hem ontfermen. Vele jaren reizen ze met de jongen door Europa en bevrijden hem uit zijn isolement.
  Wanneer de beroemde componist onverwacht overlijdt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Sonja's Bella Italia

  Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel
  voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - Fokke & Sukke - Het afzien van 2017

  Het afzien van 2017 is de achttiende editie van dit cartoon jaaroverzicht. De Fokke & Sukke cartoons verschenen eerder in NRC Handelsblad, Rendement en andere uitgaven. Goed cadeau voor in de schoen en onder de boom. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - MINDF*CK

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein.

  Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - IJdel onkruid

  De meeste nrc-abonnees lezen al meer dan 25 jaar iedere zaterdag eerst de column van Youp. Zijn stukje gonst op dat moment ook al een paar uur over het internet en wordt door duizenden gedeeld. Voor veel mensen is het smullen, hoewel de slachtoffers daar vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Liesbeth Smit boeken
  Liesbeth Smit - Ik moet nog even kijken of ik kan

  Introvert zijn: ineens was het er. Niet voor de introverten; zij wisten allang dat ze bestonden. Maar voor de rest van de wereld stond het onderwerp plotseling op de kaart. En dat is broodnodig, als je beseft dat de mensheid zeker voor een derde uit introverte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

  Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten

  In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • E.L. James boeken
  E.L. James - Donkerder

  E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zette

  Hun zinderende, sensuele liefdesaffaire is geëindigd in hartenpijn en in scherpe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Cremer boeken
  Jan Cremer - Sirenen

  In de donkere winterse dagen van 1959 ontmoeten een onbekende West-Friese verpleegster en een schilderende rebel elkaar in het Amsterdamse uitgaansleven. Het is liefde op het eerste gezicht en voor beiden meteen een lotsbestemming. Vijf jaar later zijn ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elise Gruppen, Nina de Bruijn boeken
  Elise Gruppen, Nina de Bruijn - Chickslovefood - Het daily dinner-kookboek  Wat schaft de pot vanavond nú weer?


  Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ernst-Jan Pfauth boeken
  Ernst-Jan Pfauth - Dankboek

  Ken je de neiging om te denken: hoe kan mijn werk beter? Hoe kan mijn leven beter? Hoe kan ik beter? In onze prestatiemaatschappij streven we constant naar een betere versie van onszelf. Geen wonder dat meer dan een miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hugh Fearnley-Whittingstall boeken
  Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel Veg!

  Groenten in de hoofdrol in Nog meer Veg!
  In deze opvolger van het succesvolle kookboek Veg!, ontdek je hoe lekker het is om te koken met oneindig veel groenten!

  Nog meer Veg!
  Hugh Fearnley Whittingstal gaat in Nog meer Veg! nog een stapje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carolijn Visser boeken
  Carolijn Visser - Selma

  In 'Selma' roept Carolijn Visser op meesterlijke wijze de sfeer op van het schrale, revolutionaire Peking. Ze schildert de grote parades ter ere van de Volksrepubliek, de ideologische blindheid van westerse fellowtravellers, de grote hongersnood en uitzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Baldacci boeken
  David Baldacci - Eindspel

  Will Robie’s baas, codenaam Blauwe Man, wordt vermist. Sinds hij op vakantie is gegaan in een afgelegen streek in de staat Colorado, heeft niemand hem meer gezien of iets van hem gehoord. Samen met zijn vaste partner Jessica Reel gaat Robie op onderzoek uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lee Child boeken
  Lee Child - Nachthandel

  Nachthandel – Jack Reacher #22 van Lee Child

  Advies: leg Reacher geen strobreed in de weg.

  Jack Reacher maakt een wandelingetje in een stad in de Amerikaanse Midwest. In de etalage van een pandjeshuis valt zijn oog toevallig op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck

  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Janneke Koeman, Amande Koeman boeken
  Janneke Koeman, Amande Koeman - Gezond slank met de Foodsisters

  Door goed en gezond te eten, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je hoeft niet altijd een streng dieet te volgen om kilo’s te verliezen, een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg. Met Gezond slank met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jelle Hermus boeken
  Jelle Hermus - Steeds leuker

  De voordelen zonder de nadelen

  Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Haruki Murakami boeken
  Haruki Murakami - Moord op Commendatore- Deel 1

  In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami neemt een zesendertigjarige portretschilder zijn intrek in een oud atelier in de bergen ten zuidwesten van Tokio. Hij is onlangs gescheiden, na zes jaar huwelijk. Behalve door hartzeer wordt hij geplaagd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Ssst! De tijger slaapt

  Ssst! De tijger slaapt' is een verrassend en interactief prentenboek van Britta Teckentrup. Bijzonder is dat de ballonnen in de tekeningen glanzend zijn, zodat ze net op echte ballonnen lijken.

  De tijger slaapt...
  Ssst! De tijger slaapt en we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - De man die zijn schaduw zocht - Millennium 5

  Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Haemin Sunim boeken
  Haemin Sunim - Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt  Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment

  Rust vinden in een drukke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00