Boeken Top 50

 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Goede dochter

  Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

  Achtentwintig jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Zondagochtend breekt aan

  Zondagochtend breekt aan is het spannende zevende deel van de achtdelige Frieda Klein-serie,
  geschreven door Nicci French.

  Het begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis – een vondst die haar tot in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erik Scherder boeken
  Erik Scherder - Singing in the brain

  Erik Scherder speelt viool. Hij kan er nog niet veel van, maar het oefenen en het bezig zijn met muziek stimuleert zijn hersenen. Hij wordt er fit van – en gelukkig. Muziek, op wat voor manier dan ook beleefd, professioneel of zomaar, passief of actief, kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De Grijze Jager - De vroege jaren 2 De Slag op de Heckingse Heide

  'De slag op de Heckingse Heide' is het tweede deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. 'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren.

  De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zomerhuis

  Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst wel erg druk geworden en daardoor heeft ze het gevoel dat zij en Leon een beetje langs elkaar heen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De laatste roos van de zomer

  Het magistrale drieluik over de Deverills van Santa Montefiore is nu compleet!

  Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill telkens weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jaap Hiddinga boeken
  Jaap Hiddinga - De verwarde mens

  De hersenen besturen niet alleen onze lichaamsfuncties, maar beïnvloeden ook ons gevoelsleven en ons denken. Wat gebeurt er als de hersenen niet meer goed functioneren? Welke invloed heeft dit op ons zielsleven en ons gedrag? Een groot deel van de mensen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaime Karremann boeken
  Jaime Karremann - In het diepste geheim

  "U dient zich te realiseren dat we varen alsof het oorlog is", zei de commandant van een Nederlandse onderzeeboot in 1983 tegen zijn bemanning. De zes Nederlandse onderzeeboten verzamelden tijdens de Koude Oorlog in het geheim inlichtingen over de marine van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Chantal van Gastel boeken
  Chantal van Gastel - 21 Zomers en andere verhalen

  Ik blijf nog even zitten, de zon schijnt hier heerlijk en ik kan mijn ogen niet van de horizon afhouden. Het wordt drukker en dan weer rustiger. De boot meert aan en vaart weer weg. Ik heb geen haast om te vertrekken. Alles wat me thuis zo dwarszit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Zo dichtbij

  Na alle series die volgden op de Familie Baxter-serie over andere personages, wijdt Karen Kingsbury haar roman 'Zo dichtbij' weer volledig aan de familie die in Nederlands zoveel harten gestolen heeft.

  John Baxter en zijn volwassen kinderen komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elizabeth Jane Howard boeken
  Elizabeth Jane Howard - Lichte jaren

  De nadagen van het victoriaanse Engeland en de eerste onzekere jaren na het einde van de oorlog vormen de achtergrond van de vierdelige 'Cazalet-kronieken' van Elizabeth Jane Howard, die de periode 1937-1947omspannen. Deel 1, 'Lichte jaren', begint eind jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jo Nesbø boeken
  Jo Nesbø - De dorst

  De politie vindt het lichaam van een vrouw; een tinderdate werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het werk is, een moordenaar die bij haar thuis op haar wachtte.
  De druk van de media wordt steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter…

  Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Willem Vissers, Bart Vlietstra boeken
  Willem Vissers, Bart Vlietstra - Feyenoord

  Feyenoord was altijd de eerste van Nederland met winnen: eerste Europa Cup I, eerste Wereldbeker voor clubs, eerste UEFA Cup. Maar Feyenoord was niet zo heel vaak de beste.
  Het legioen zingt, scheldt, hunkert, toont zelfspot en trouw. Het cultiveert het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Olav Mol, Erik Houben, Mike Mulder boeken
  Olav Mol, Erik Houben, Mike Mulder - Zo werkt de Formule 1

  Formule 1 is veel ingewikkelder dan het lijkt - de teams gebruiken de meest geavanceerde technieken en strategieën. Overal is over nagedacht en vrijwel alles wat met de sport te maken heeft wordt constant doorontwikkeld om het allerbeste uit de auto's en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • David Baldacci boeken
  David Baldacci - Het motief

  Walter Dabney is een liefhebbende echtgenoot en vader van vier dochters. Hij heeft een goedlopend bedrijf en leeft een bestaan waar velen jaloers op zouden zijn. Maar dan gebeurt het ondenkbare. Voor het hoofdkantoor van de FBI in Washington D.C. schiet Dabney… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Het paradijs

  Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor de anders zo betrouwbare Mark om niet eens te reageren op de berichtjes die zijn moeder hem stuurt. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - In het buitengebied

  In het Buitengebied is een roman over alleen wonen. Een schrijver heeft zich gevestigd in een afgelegen vallei - ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is tastbaar. In de lente hoort hij de vliesjes van de haagbeuk knappen, maar het sterkst klinkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Koorts

  Ik wil je vertellen over de moord op mijn vader.

  Willem Storm en zijn zoon behoren tot de weinige overlevenden in Zuid-Afrika - en de rest van de wereld - van een allesverwoestend virus. Willem wil hun leven weer opbouwen bij de stuwdam bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - De wereld volgens GIJP

  In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van René van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op de andere dag volledig op z'n kop zette. Niet voor het eerst verbleef bestsellerauteur Michel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • David Van Reybrouck, Thomas D'Ansembourg boeken
  David Van Reybrouck, Thomas D'Ansembourg - Vrede kun je leren

  Na elke aanslag gaan we voor meer veiligheid – en hopen we op meer vrede. Maar is dat genoeg? Thomas d'Ansembourg en David Van Reybrouck vragen zich af of geweld zich echt enkel met geweld laat bestrijden. Vrede is een vak. De opvoeding tot vrede moet net zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Rens Kroes boeken
  Rens Kroes - Powerfood The Party Edition

  Ieder bijzonder moment moet je vieren


  Feesten en fijne momenten vieren hoort bij het leven! Of je nu jarig bent of een BBQ op het strand organiseert: soms wil je de teugels laten vieren en genieten van rijke gerechten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik zie je op het strand

  Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Benedict Wells boeken
  Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheid

  Het veelgeprezen meesterwerk van een jong Duits talent

  Als de tijd nu eens niet bestond? Als alles wat je beleeft eeuwig was en als niet de tijd aan jou voorbijging, maar jijzelf aan de dingen die je beleeft?

  Wanneer Jules… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Ginevra

  Simone van der Vlugt - Ginevra
  De historische roman Ginevra van Simone van der Vlugt is een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Italiaanse legende. Eerder verschenen van Simone van der Vlugt de historische romans 'Jacoba, Dochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jaap Toorenaar boeken
  Jaap Toorenaar - Mijn vader zei altijd

  Als mijn vader ’s morgens in zijn oude, grijze kamerjas rondliep, zei hij altijd: ‘Ik loop nog in de grondverf.’ En als we met het hele gezin aan de ontbijttafel zaten, zei hij vaak: ‘Mag ik uit de serie glijmiddelen de boter?’
  Van frivool tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - In het water

  De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning.

  Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hugo Borst boeken
  Hugo Borst - Ach, moedertje

  De moeder van Hugo Borst lijdt sinds enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer en woont inmiddels op een gesloten afdeling in het Verpleeghuis. In Ach, moedertje volgen we haar dagelijkse leven - en dat van haar acht medebewoners.
  Van heel dichtbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mark Greaney boeken
  Mark Greaney - Tom Clancy Opperbevel

  In Rusland is de macht van president Valeri Volodin tanende en in een poging het verloren gegane terrein terug te veroveren, verlegt hij zijn ambities naar het buitenland. Omdat de Verenigde Staten in het verleden dergelijke expansieplannen altijd hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Wilfried de Jong boeken
  Wilfried de Jong - Salto

  In Salto neemt Wilfried de Jong de lezer mee in zijn onvoorwaardelijke liefde voor sport en sporters. Je ziet de dramatische momenten uit voetbalwedstrijden, wielerklassiekers, schaatstoernooien en de Olympische Spelen weer voor je.
  Voor deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Yuval Noah Harari boeken
  Yuval Noah Harari - Homo Deus

  Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - MINDF*CK

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein.

  Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Graeme Macrae Burnet boeken
  Graeme Macrae Burnet - Zijn bloedige plan

  Het jaar is 1869. Een gewelddadige drievoudige moord in een afgelegen gemeenschap in de Schotse Hooglanden leidt tot de arrestatie van een jongeman genaamd Roderick Macrae.

  De memoires van de hand van de beklaagde maken het glashelder dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mohamed El Bachiri, David van Reybrouck boeken
  Mohamed El Bachiri, David van Reybrouck - Jihad van liefde

  'Ik ben een jihadist van de liefde. Vraag me niet om te haten, nog liever zou ik sterven!'
  Mohamed El Bachiri is een Marokkaanse Belg, moslim en Molenbekenaar. Hij is ook de man van Loubna Lafquiri, zijn grote liefde en moeder van zijn kinderen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Astrid Holleeder boeken
  Astrid Holleeder - Judas

  'Een valse hond sluit je op in een hok, of laat je inslapen.'

  Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze staan op tegen hun broer Willem - die na zijn vrijlating in 2012 tot nationale knuffelcrimineel was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Monica Geuze boeken
  Monica Geuze - My Way

  My Way is het openhartige verhaal van vlogger Monica Geuze. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt bijna elke dag van haar leven op Youtube en Instagram. Ze heeft meer dan 300.000 abonnees. Ondanks het feit dat Monica… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Edwin Winkels boeken
  Edwin Winkels - Johan Cruijff in Barcelona

  Journalist Winkels over zijn 28 jaar met Cruijff in Barcelona. Anekdotes, ontboezemingen en beschouwingen over ‘El Flaco’, de magere. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - Selfies

  Ze zijn jong, knap, lopen in merkkleding en besteden dagelijks uren aan hun haar - en daarbij leven ze van een uitkering.
  Deze jonge vrouwen denken alleen aan zichzelf, maar leiden een levensgevaarlijk bestaan, want langzaam maar zeker zijn ze een doorn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jord Althuizen boeken
  Jord Althuizen - Smokey Goodness 2

  Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa's. Van vurige salsa's tot complete asado's,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sonja Barend boeken
  Sonja Barend - Je ziet mij nooit meer terug

  Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma’s. Haar heldere en betrokken manier van interviewen was een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi bobbi de allerliefste papa

  Het perfecte cadeau voor vaderdag
  Mooi kraamcadeautje

  Papa doet een voetbaltrucje.
  Hij tikt de bal steeds in de lucht.
  'Mijn papa is de allerbeste,'
  fluistert Bobbi met een zucht.

  Wat ruikt Bobbi in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ilja Gort boeken
  Ilja Gort - De Vulkaan

  Na jaren van armoede erft wijnliefhebber Emile onverwacht een wijndomein in een slaperig Frans dorpje. Tegen alle verwachting in blijkt hij over een opmerkelijk creatief ondernemerschap te beschikken. Emile wordt burgemeester van het dorp en bouwt dat, dankzij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - Het Pauluslabyrint

  De Dan Brown van de Lage Landen

  Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort hij met graafmachine en al de diepte in. Daar blijkt zich een ondergronds gangenstelsel te bevinden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joris Luyendijk boeken
  Joris Luyendijk - Kunnen we praten

  'Dit boekje is voor iedereen die net als ik het vertrouwen in de traditionele politieke partijen voor een belangrijk deel of zelfs helemaal kwijt is.
  Ik zou zo graag onze ervaringen op elkaar leggen. Wie weet waar ze overlappen.' - Joris Luyendijk (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Joona Linna 6 : Jager

  Begin maar vast met rennen
  Joona Linna is terug!

  Na twee jaar te hebben doorgebracht in een van de best beveiligde gevangenissen van Zweden, wordt Joona Linna benaderd voor een geheime opdracht. Saga Bauer heeft hem nodig voor een onderzoek waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Francine Oomen boeken
  Francine Oomen - Oomen stroomt over

  Puberteit, zwangerschap: kastenvol zijn er over deze grote hormonenhussels in een vrouwenleven geschreven. Francine Oomen kan erover meepraten als auteur van de succesvolle 'Hoe overleef ik' reeks, waarmee ze duizenden pubers door een lastige tijd loodste. Lees meer...

  24,99
 • Ger Groot boeken
  Ger Groot - De geest uit de fles

  Dit boek is een geschiedenis van de moderne filosofie en een zinnenprikkelende beschouwing ineen. Ger Groot laat zien en horen hoe wij, zelfbewuste én onzekere mensen aan het begin van de eenentwintigste eeuw, zijn geworden wie we zijn. Sinds Descartes heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody 2

  Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Fajah Lourens. Het boek bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan en volledig Killerbody-proof zijn. Klaar om van jouw killerbody een lifestyle te maken? Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - Ragdoll

  Voor liefhebbers van Samuel Bjørk komt nu het ijzingwekkende debuut Ragdoll van Daniel Cole. Laat je meenemen in dit razend spannende verhaal. Maar pas op voor de wolf in schaapskleren…
  Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anna-Karina van Denderen boeken
  Anna-Karina van Denderen - Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

  Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Dit boek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een afwisselend menu makkelijk. Of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95