Boeken Top 50

 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Gordon

  Hij verkocht miljoenen platen, stond in bomvolle theaters, sporthallen en arena's, en maakt al jarenlang de best bekeken en meest spraakmakende tv-programma's van Nederland: Gordon Heuckeroth.
  Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jojo Moyes boeken
  Jojo Moyes - Voor mij

  Jojo Moyes, de auteur van de hits ' Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). 'Voor mij' is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol.

  'Me Before You' (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) werd verfilmd met in de hoofdrol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bert Keizer boeken
  Bert Keizer - Voltooid

  'Voltooid' van Bert Keizer is onderdeel van de essayreeks Nieuw Licht, waarbij Nederlandse denkers een klassiek geworden essay naar de hedendaagse wereld toe trekken om te zien hoe houdbaar de ideeën zijn. Arts en filosoof Bert Keizer herleest als ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Op het eerste gezicht  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50

  Er zijn drie dingen die Jeremy Marsh had gezworen nooit te doen: New York verlaten; zijn hart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Nicholas Sparks boeken
  Nicholas Sparks - Je bent nooit alleen  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie – prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor € 7,50

  Julie is al jong weduwe geworden en is bang om opnieuw door de liefde gekwetst te worden. Toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jan van Aken boeken
  Jan van Aken - De ommegang

  In de vroege lente van 1415, op de stoffige wegen van Italië, heeft de ambitieuze heelmeester en architect Isidorus van Rillington een ontmoeting die zijn leven totaal verandert. Isidorus’ zoektocht naar kennis, die hem tot aan de rand van de wereld bracht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - De winter voorbij

  Een verhaal vol onverwachte liefde waarin drie mensen in een bizarre tocht zich moeten ontdoen van een lijk, een pistool en een auto. Een onweerstaanbare pageturner van Isabel Allende.

  New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jolande Withuis boeken
  Jolande Withuis - Raadselvader

  De bekende schaakjournalist Berry Withuis (1920-2009) werd grootgebracht in een gereformeerd gezin. Als twaalfjarige raakte hij zijn geloof in God kwijt. Later werd hij communist en redacteur van het dagblad De Waarheid. Zijn dochter Jolande… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diederik van Vleuten boeken
  Diederik van Vleuten - Daar werd wat groots verricht

  Precies tien jaar geleden kreeg Diederik van Vleuten van zijn vader het Indische familiearchief overhandigd. Zeven dozen vol brieven, documenten, dagboeken en fotoalbums waarin het verhaal wordt verteld van drie generaties Van Vleuten in de Oost.
  In dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Barbara van Beukering boeken
  Barbara van Beukering - Kruip nooit achter een geranium – Een persoonlijke zoektocht naar een lang en gelukkig leven  Een persoonlijke zoektocht naar een lang en gelukkig leven.

  Als je vijftig wordt, is je blik opeens gericht naar de andere kant; die van ‘de ouderen’. In de vorige eeuw was dat een spookbeeld. De kinderen waren het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - Ragdoll

  Ragdoll van Daniel Cole is voor lezers met stalen zenuwen, die houden van Samuel Bjørk.
  In een appartement wordt een lichaam gevonden, samengesteld uit zes verschillende lijken en in elkaar genaaid tot een gruwelijke lappenpop. Wie doet zoiets, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Mythos

  Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pieter Waterdrinker boeken
  Pieter Waterdrinker - Tsjaikovskistraat 40

  In Waterdrinkers nieuwste, sterk autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Vertrekpunt is zijn huis in Sint-Petersburg, waar de auteur woont… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Baantjer, Peter Römer boeken
  Baantjer, Peter Römer - De Cock en de naakte waarheid (deel 82)

  Deel 82 in de Baantjer-serie, De naakte waarheid, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

  Lees meer...

    9,99
 • Graeme Simsion, Anne Buist boeken
  Graeme Simsion, Anne Buist - Camino

  Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - Verlangen naar verbinding

  Brené Brown heeft wereldwijd een gesprek op gang gebracht over de onderwerpen die zin geven aan ons leven: moed, kwetsbaarheid, liefde, verbondenheid, schaamte en empathie. In haar nieuwe boek herdefinieert Brené Brown wat het betekent om er werkelijk bij te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Marieke Lucas Rijneveld boeken
  Marieke Lucas Rijneveld - De avond is ongemak

  ‘De avond is ongemak’ van Marieke Lucas Rijneveld is het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind. Door de ogen van Jas, die zich ophoudt in het niemandsland tussen kindertijd en volwassenheid, zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Heather Morris boeken
  Heather Morris - De tatoeëerder van Auschwitz

  Een indrukwekkend levens- en liefdesverhaal voor de lezers van De man die naar Auschwitz wilde en De jongen in de gestreepte pyjama

  In april 1942 wordt een jonge Slowaakse Jood naar Auschwitz gedeporteerd. Lale Sokolov staat vanaf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - Marionet

  In Marionet, het vervolg op bestseller Ragdoll van Daniel Cole, is er een copycat moordenaar aan het werk…
  Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • A.J. Finn boeken
  A.J. Finn - De vrouw in het raam

  Anna Fox woont alleen, ze verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Bryndza boeken
  Robert Bryndza - Het meisje in het ijs  Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen

  Voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge

  Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hetty van de Rijt, Frans Plooij, Xaviera Plas-Plooij boeken
  Hetty van de Rijt, Frans Plooij, Xaviera Plas-Plooij - Oei, ik groei!

  Een baby groeit niet alleen lichamelijk in schokken, maar ook mentaal.
  Dr. Hetty van de Rijt en dr. Frans X. Plooij hebben 35 jaar onderzoek gedaan naar ouder-baby-interactie en zij deden wellicht een van de belangrijkste ontdekkingen gedaan op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wouter de Jong boeken
  Wouter de Jong - MINDGYM

  Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.

  Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Griet Op de Beeck boeken
  Griet Op de Beeck - Kom hier dat ik u kus

  Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carlos Ruiz Zafón boeken
  Carlos Ruiz Zafón - Het labyrint der geesten

  De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón!

  Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Oscar van den Boogaard boeken
  Oscar van den Boogaard - Kindsoldaat

  De ontrafeling van een familiegeschiedenis

  Kindsoldaat is een epos over twee voorname Nederlandse families op de grens met Duitsland. Tegen de achtergrond van oorlogen en grote maatschappelijke veranderingen houden zij vast aan de oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Han van Bree boeken
  Han van Bree - Het aanzien van 2017  In Het aanzien van 2017 geeft Han van Bree een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws op zijn bekende en veelgeprezen manier: direct, verhelderend en met de nodige humor.
  Aandacht voor o.a.: de verkiezingen in Nederland, Frankrijk,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Op het spel

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Op het spel’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

  Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert ‘special… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - Fokke & Sukke - Het afzien van 2017

  Het afzien van 2017 is de achttiende editie van dit cartoon jaaroverzicht. De Fokke & Sukke cartoons verschenen eerder in NRC Handelsblad, Rendement en andere uitgaven. Goed cadeau voor in de schoen en onder de boom. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Elke dag Dikkie Dik

  Beleef de avonturen van de ondeugende kat Dikkie Dik met een verhaaltje voor elke dag uit de nieuwste voorleesbundel!

  Dikkie Dik 40 jaar
  Al veertig jaar lang worden er verhaaltjes over Dikkie Dik bedacht/geschreven. Dat zijn zó veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Julian Barnes boeken
  Julian Barnes - Het enige verhaal

  ‘Het enige verhaal’ van Julian Barnes is een pijnlijk mooie roman over eerste liefde – en de levenslange gevolgen daarvan.

  Begin jaren zestig. In een saaie voorstad van Londen brengt de negentienjarige student Paul de zomermaanden door in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richard Latten boeken
  Richard Latten - Spoorwegen 2018

  In Spoorwegen 2018 wordt verslag gedaan van de belangrijkste ontwikkelingen op spoorweggebied het afgelopen jaar en met een blik vooruit in vrijwel geheel Europa. Het jaarboek is onderverdeeld in 34 landenhoofdstukken met per hoofdstuk een beschrijving van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Carlo Rovelli boeken
  Carlo Rovelli - Het mysterie van de tijd

  Hoe begrijpen we de tijd? Als kind ervaren we de minuten en dagen van ons leven heel anders dan als volwassene; en de natuurkundigen van de achttiende eeuw zagen tijd op een radicaal andere manier dan hun hedendaagse collega's. De moderne natuurkundige visie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • William Cortvriendt boeken
  William Cortvriendt - Lichter

  Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin over ons is uitgestort als over ons gewicht, afvallen, en hoe we er uit zouden willen of moeten zien. Zo blijkt dat de oorzaken van overgewicht en obesitas niets te maken hebben met te veel eten of te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Astrid Holleeder boeken
  Astrid Holleeder - Dagboek van een getuige

  Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leon Verdonschot boeken
  Leon Verdonschot - Rico

  Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Timmer boeken
  Jan Timmer - Die man van Philips

  Jan Timmer wordt vaak herkend als 'die man van Philips'. Hij werkte er zijn leven lang, en was van 1990 tot 1996 president-directeur. Nu vertelt hij het verhaal van zowel die man als dat bedrijf. Hoe boeiend en afwisselend een loopbaan bij een multinational… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Sonja's Bella Italia

  Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel
  voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michael Wolff boeken
  Michael Wolff - Vuur en woede

  Nog nooit is het eerste jaar van een Amerikaanse president zo stormachtig verlopen als dat van Donald Trump. Journalist Michael Wolff wist door te dringen tot de binnenste kringen van het Witte Huis en sprak er met tweehonderd ooggetuigen. In Vuur en woede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Japke-D. Bouma boeken
  Japke-D. Bouma - Ga lekker zelf in je kracht staan

  Flexwerken, punten op de horizon, brainstormen en centraal stellen. De innovatieve kwaliteitsslagen vliegen ons om de oren op kantoor, maar worden we daar nou beter van, vraagt Japke-d. Bouma zich af. Is het nou wel zo goed om te durven dromen? Werken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Winternacht

  Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Als we elkaar terugzien  Een meeslepende familiegeschiedenis, voor de lezers van De bakkersdochter, Het familieportret en De nachtegaal

  Columniste Emily ontvangt van een geheime afzender een prachtig, mysterieus schilderij:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck

  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Klaas Landsman boeken
  Klaas Landsman - Naar alle onwaarschijnlijkheid

  Wat is toeval? Bestaat het? Hoe moeten we toeval interpreteren? Is alles logisch te verklaren, of is er meer tussen hemel en aarde? In dit boek kijken we naar toevallige ontmoetingen, ongelukken, de vermeende sleutel tot de ware identiteit van Shakespeare, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Griet Op de Beeck boeken
  Griet Op de Beeck - Het beste wat we hebben

  De zitting was in volle gang, maar Lucas stond op en liep de raadkamer uit. Soms weet een lijf beter wat te doen dan alle opgetelde rationaliteit. Hij stapte in zijn auto en zonder veel nadenken reed hij naar de brug, de brug waar elk jaar gemiddeld veertien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - MINDF*CK

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein.

  Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Willy Vlautin boeken
  Willy Vlautin - Laat me niet vallen  Een intense roman die zich afspeelt in het desolate Nevada en het gewelddadige Mexico

  Is het altijd goed om jeugddromen na te jagen?

  Horace Hopper is een gevoelige jongen die op de Little Reese Ranch woont,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99