Boeken Top 50

 • Astrid Holleeder boeken
  Astrid Holleeder - Familiegeheimen

  De ongezonde manier waarop wij van jongs af aan getraind waren in het bewaken van geheimen, vormde de vruchtbare grond voor ons leven na dat met mijn vader.

  In Familiegeheimen vertelt Astrid Holleeder openhartig en meeslepend over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Huis vol leugens

  Nicci French
  Huis vol leugens

  Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie.

  De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Summerproof met Sonja

  Mijn coltruien, laarzen en dikke jassen heb ik achter slot en grendel op zolder gelegd. Het is hoog tijd voor zonnebrillen, korte shirts, jurkjes, en... de bikini! Ik ben er klaar voor, maar de hamvraag, na de winterse stamppotten, is natuurlijk: ‘Past mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - De eilanden

  De eilanden bevat zeven gloednieuwe spannende verhalen van Suzanne Vermeer, de koningin van de zomerthriller. Ideaal voor op het strand of aan het zwembad.

  Zeven eilanden, zeven vrouwen, zeven geheimen.

  Suzanne Vermeer schrijft niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mel Wallis de Vries boeken
  Mel Wallis de Vries - Vervloekt

  Vervloekt is het vervolg op de bloedstollende en verfilmde jeugdthriller Vals van Mel Wallis de Vries.
  Lizzy, Melanie en Dominique gaan een weekend naar een afgelegen huis in de Ardennen. Daar ontdekken ze dat er ooit vier meisjes hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Ilja Leonard Pfeijffer boeken
  Ilja Leonard Pfeijffer - Grand Hotel Europa

  De schrijver neemt zijn intrek in het illustere maar in verval geraakte Grand Hotel Europa om te overdenken waar het is misgegaan met Clio, op wie hij in Genua verliefd is geworden en met wie hij in Venetië is gaan wonen. Hij reconstrueert het meeslepende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck

  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Alfred Slomp boeken
  Alfred Slomp - SuperWaar

  Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat zullen we eten vanavond? Je hebt het niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Harlan Coben boeken
  Harlan Coben - De ontdekking

  ‘Geweldig. Ik ben jaloers.’ Stephen King

  Simon en Ingrid zijn wanhopig op zoek naar hun dochter Paige, die onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Hun zoektocht voert hen naar de duistere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - Het Italiaanse meisje

  Rosanna is nog maar elf als ze de man die haar leven zal veranderen voor het eerst ontmoet. Ze ziet operastudent Roberto in het café van haar ouders in Napels en is op slag verliefd. Als ze gevraagd wordt een lied te zingen, is Roberto zo onder de indruk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Laatste weduwe

  ???? AD
  Een onschuldig uitje verandert in een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd terwijl ze met haar dochter aan het winkelen is. De politie zet een grote zoekactie op touw en haar partner doet een emotionele oproep in de media,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Vet koel

  Vet koel is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor.
  Door zware sneeuwval sluit Brams school;… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Het mes

  Harry Hole is terug naar waar het ooit begon. Hij is weer aan de drank, Rakel heeft hem verlaten, voorgoed dit keer, en hij woont opnieuw op zijn oude adres aan de Sofia Gatan. De politie in Oslo biedt hem een baan aan, maar hij mag alleen nog cold cases… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Een kleine verrassing  Hendrik en Evert zijn terug!

  Hendrik Groen is de winnaar van de NS Publieksprijs 2016 én 2018

  De tv-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen, met Kees Hulst en André van Duin, trok wekelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wouter Laumans, Marijn Schrijver boeken
  Wouter Laumans, Marijn Schrijver - Wraak

  Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia, waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn. Het werd genomineerd voor de prestigieuze Brusseprijs 2015 voor het beste journalistieke boek en vormde de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Het strandhuis

  In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar, zien ze elkaar niet meer. Maar dan zet een reeks vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Memphis Depay, Simon Zwartkruis boeken
  Memphis Depay, Simon Zwartkruis - Heart of a lion

  De inspirerende biografie van Memphis Depay. Over een jeugd vol agressie en angst, zijn doorbraak bij PSV, zijn revival in Lyon en bij Oranje, de commotie over zijn uiterlijk, en zijn relatie met God.

  Iedereen heeft een mening over Memphis Depay.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • David Baldacci boeken
  David Baldacci - Verlossing

  Tijdens een bezoek aan zijn vroegere woonplaats Burlington in de staat Ohio, wordt Amos Decker benaderd door een man die hij in eerste instantie niet herkent. Maar wanneer de man zich aan hem voorstelt, gaan alle alarmbellen af.
  Meryl Hawkins was de eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bert Wagendorp boeken
  Bert Wagendorp - Ferrara

  Ferrara is het vervolg op de bestseller Ventoux. Vijf jaar later zien we de vrienden Bart, Joost, David en André terug, vijftigers inmiddels. We bevinden ons in Ferrara, de fietsstad in het noorden van Italië, waar de renaissance nog altijd voelbaar is. Daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Willem Vissers boeken
  Willem Vissers - Jongensdromen

  In Jongensdromen, het gouden seizoen van Ajax volgt verslaggever Willem Vissers van de Volkskrant de opkomst van het nieuwe Ajax op de voet. In het boek zijn de belangrijkste wedstrijdverslagen, reportages, interviews en columns chronologisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - De lavendeltuin

  Na de dood van haar moeder erft Emilie de la Martinières het familiekasteel aan de zonnige Côte d’Azur. Maar aan het huis kleven ook hoge schulden en onopgeloste geheimen... Welke rol hebben haar voorouders in de Tweede Wereldoorlog gespeeld?
  Lees meer...

  15,00
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - Het meisje op de rots

  Met een gebroken hart verlaat Grania Ryan New York om terug te keren naar haar ouderlijk huis aan de Ierse kust. Daar ontmoet ze op een stormachtige avond Aurora, een jong meisje dat Grania’s leven voorgoed zal veranderen.

  Terwijl Grania en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jamie Li boeken
  Jamie Li - No filter  Jamie Li’s eerste boek, SEXY BUT TIRED. BUT SEXY., zal niemand zijn ontgaan. De meest besproken vrouw van afgelopen zomer komt nu met No filter - Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. In No… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Het duel bij Araluen

  Het duel bij Araluen is het veertiende deel in de spannende serie De Grijze Jager van auteur John Flanagan

  In het vervolg op de spannende cliffhanger van deel 13 gaat de strijd tegen de Clan van de Rode Vos verder. Om haar vader en Gilan te helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hanneke de Zoete boeken
  Hanneke de Zoete - Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes

  Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes is hét boek voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar die graag kijken naar de filmpjes van Saar en Janna (@dezoetezusjes). Nu kunnen zij lekker zelf aan de slag gaan! In dit boek staan de gaafste challenges, beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.

  Andy en Terry zoeken een grappig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Partystress!

  Partystress! is deel 13 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

  Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - Sofia draagt altijd zwart

  Sofia zou zo graag gelukkig zijn, maar draagt toch altijd zwart. Op haar tiende droomt ze er nog van het liefje van een piraat te worden, maar op haar zestiende neemt ze een overdosis pillen en wordt ze opgenomen in een kliniek. En op haar achttiende volgt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jelmer Mommers boeken
  Jelmer Mommers - Hoe gaan we dit uitleggen

  ‘Een heel interessant en belangrijk boek, en prettig dat je er niet depressief van wordt.’
  Georgina Verbaan

  'Het klimaatverhaal helder en overtuigend uitleggen: Jelmer Mommers kan het als geen ander.’
  David Van ReybrouckLees meer...

  20,00
 • Marieke van Delft, Reinder Storm, Peter van der Krogt, Marleen Smit, Bram Vannieuwenhuyze, Huibert Crijns boeken
  Marieke van Delft, Reinder Storm, Peter van der Krogt, Marleen Smit, Bram Vannieuwenhuyze, Huibert Crijns - De geschiedenis van Nederland in 100 oude kaarten

  Dit boek vertelt de geschiedenis van Nederland aan de hand van honderd bijzondere historische kaarten. Van het oudste bekende Nederlandse kaartje uit 1307 over de bouw van een kerk in de Aardenburgse moer tot een van de eerste fietskaarten uit 1896… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Karin Bloemen boeken
  Karin Bloemen - Mijn ware verhaal

  In haar autobiografie Mijn ware verhaal vertelt cabaretière Karin Bloemen voor het eerst het aangrijpende verhaal van haar jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Haarscherp brengt ze in beeld wat het met een jong meisje doet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jelle Hermus boeken
  Jelle Hermus - Leven met wind mee

  ‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In ‘Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  In Oorsprong van Dan Brown keert Robert Langdon weer terug om een van de grootste mysteries in zijn carrière op te lossen.

  Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, is te gast in het hypermoderne Guggenheim-museum in Bilbao,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Ik wil met je mee!

  Ik wil met je mee! is de nieuwste hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell, de bestsellerauteur van Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand.

  Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Een huis voor Harry - met vingerpopje

  Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Façade

  Hij leek zo aardig.
  Dat je hem ontmoette, was toeval.
  Of niet?

  Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jack Plooij boeken
  Jack Plooij - Verhalen uit de pits

  In 1991 is Jack Plooij als manager van een toerwagenteam op het Italiaanse Monza-circuit. Formule 1-commentator Olav Mol treft hem in de pits en geeft hem er een nieuwe baan bij: pitreporter. In de jaren die volgen interviewt Jack de coureurs en jaagt hij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Roxane van Iperen boeken
  Roxane van Iperen - 't Hooge Nest

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog bestieren twee joodse zussen - Janny en Lien Brilleslijper - een van de grootste onderduikadressen in Nederland: 't Hooge Nest, een villa in 't Gooi. Terwijl de laatste joden in Nederland worden opgejaagd gaat het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Clairy Polak boeken
  Clairy Polak - Voorbij, voorbij  De debuutroman van gerenommeerd journalist en presentator Clairy Polak

  Een bijzondere roman over afscheid nemen, vol compassie geschreven, die de lezer diep zal raken

  Steeds meer mensen komen eens in hun leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frans de Waal boeken
  Frans de Waal - Mama's laatste omhelzing

  In ‘Mama’s laatste omhelzing’ richt Frans de Waal zich op het rijke emotionele leven van dieren. Het boek opent met het dramatische afscheid in Burgers’ Zoo tussen Mama, een stervende 59-jarige chimpansee, en Jan van Hooff, de bekende hoogleraar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter Buwalda boeken
  Peter Buwalda - Otmars zonen

  Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Christy Lefteri boeken
  Christy Lefteri - De bijenhouder van Aleppo

  ‘De bijenhouder van Aleppo’ van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra.

  Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - Maan

  Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy D’Aplièse naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird. Lees meer...

  21,99
 • Sander Aarts boeken
  Sander Aarts - Niet te breken  ‘Met een voor ons ongekende openhartigheid beschrijft Sander veel prachtige, maar ook veel rauwe momenten van het leven in onze eenheid.’ Special Forces

  Voor de fans van American Sniper en Seal Team… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stephen Hawking boeken
  Stephen Hawking - De antwoorden op de grote vragen  Het laatste boek van professor Stephen Hawking


  'Heerlijk boek.' DWDD


  'Een prachtig eerbetoon aan een fantastische wetenschapper en een laatste kijk in zijn unieke geest.' New… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bart van Loo boeken
  Bart van Loo - De Bourgondiërs

  Gezien bij DWDD.

  'Een proeve van groot meesterschap' - Frits van Oostrom 'Vol cliffhangers en aangrijpende passages. Onweerstaanbaar' - Herman Pleij De Bourgondiërs vertelt de geschiedenis van de vroege Nederlandse eenwording. Het is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - De zeven zussen

  Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Astrid Holleeder boeken
  Astrid Holleeder - Dagboek van een getuige

  Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Martine Bijl boeken
  Martine Bijl - Rinkeldekink

  ‘Rinkeldekink’ van Martine Bijl gaat over de hersenbloeding die zij kreeg in september 2015. Na haar langdurige herstel in een revalidatieoord, waar zij vrijwel alles opnieuw moest leren, bracht ze nog enkele maanden door in een ziekenhuis, waar ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Femke van der Laan boeken
  Femke van der Laan - Stad vol ballonnen

  Bundel columns van de weduwe van burgemeester Eberhard van der Laan, die zij in het jaar na zijn dood schreef. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00