Boeken Top 50

 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - Het Pilgrim Fathers complot

  Zes moorden, drie continenten, een wereldwijde cultus en een verborgen manuscript

  Het anders zo rustige Leiden schrikt op wanneer de voorzitter van de plaatselijke vrijmetselaarsloge op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Hippie

  Zomer 1970: de Magic Bus van Amsterdam naar Nepal

  De jonge Paulo wil schrijver worden en laat zijn haar groeien. Nadat hij tijdens de militaire dictatuur in Brazilië gearresteerd wordt op verdenking van terrorisme trekt hij, eenmaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - De zeven zussen

  Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeffrey Archer boeken
  Jeffrey Archer - Het einde van een tijdperk  Eindelijk! Het langverwachte laatste deel van de Clifton-serie

  Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen opeenvolgende generaties van de familie Clifton hun weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tommie Niessen boeken
  Tommie Niessen - Tommie in de zorg

  Tommie in de zorg bevat treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidsszorg. ‘Ik ga toch geen mensen wassen?’ zei Tommie Niessen toen zijn moeder hem voorstelde om een tijdje in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yotam Ottolenghi boeken
  Yotam Ottolenghi - Simpel

  Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Yuval Noah Harari boeken
  Yuval Noah Harari - 21 lessen voor de 21ste eeuw

  In Sapiens boog Yuval Noah Harari zich over het verleden, in Homo Deus over de toekomst; nu laat hij zijn licht schijnen over het heden. Wat zijn de uitdagingen van onze tijd? Hoe beschermen we onszelf tegen een nucleaire oorlog, ecologische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bart van Es boeken
  Bart van Es - Vergeet-mij-niet

  Oxford-hoogleraar Bart van Es verliet Nederland jaren geleden, maar één verhaal uit zijn kindertijd verliet hem nooit, het verhaal over het jonge Joodse meisje Lientje dat door zijn grootouders verborgen werd gehouden voor de nazi’s. Ze voedden het meisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Goede mannen

  Geniek Janowski, brandweerman, liefdevolle echtgenoot, vader van twee zonen, mede-eigenaar van een pony en fatsoenlijk burger te Heerlen, wordt op een dag getuchtigd door het noodlot.
  De mannen van de C-ploeg slepen Janowski, die door iedereen de Pool… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • David De Kock, Arjan Vergeer boeken
  David De Kock, Arjan Vergeer - Alles kan een mens gelukkig maken

  Sinds 2016 publiceren David en Arjan van 365 Dagen Succesvol een wekelijkse column in het bestgelezen weekblad van Nederland: de zaterdagbijlage van het Algemeen Dagblad, De Gelderlander, De Stentor en vele andere regionale kranten. Elke week een prikkelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Jij ook van mij!  Kinderboekenweek-themaboek over vriendschap


  Vrolijk en herkenbaar verhaal van Vivian den Hollander


  Lisa en haar broertje Maarten gaan een paar dagen naar het bos met opa en oma. En later mag Jimmy ook nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

  Proef Jamie's passie voor de Italiaanse keuken: koop nu het nieuwste boek van Jamie Oliver en ontvang daarbij een kortingsvoucher van €10,- voor een van zijn Italiaanse restaurants in Nederland.
  Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  In Oorsprong houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla en zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ron Schröder, Marianne Busser boeken
  Ron Schröder, Marianne Busser - Allemaal vriendjes

  Ben je al een tijdje
  naar een leuke vriend op zoek
  ga dan naar de boekenkast
  en zoek een prachtig boek
  want als je je alleen voelt
  is het echt ontzettend fijn
  dat er op de wereld
  zoveel leuke boeken zijn!

  (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Charles C. Mann boeken
  Charles C. Mann - 1493

  Van een volstrekt geïsoleerd werelddeel werd Amerika, na de ontdekking door Columbus, een continent dat in een mum van tijd verbindingen had met alle uithoeken van de aarde. De ontdekkingsreizen zorgden voor contacten tussen ecosystemen en samenlevingen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Huygens Instituut boeken
  Huygens Instituut - Wereldgeschiedenis van Nederland

  In 'Wereldgeschiedenis van Nederland' vertellen meer dan honderd aanstormende en gevestigde Nederlandse onderzoekers op het gebied van geschiedenis en cultuur het wereldwijde verhaal van onze geschiedenis, onder wie Martine Gosselink, Beatrice de Graaf, Lotte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Annegreet van Bergen boeken
  Annegreet van Bergen - Het goede leven

  In ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’. Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zorgden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Gespleten

  ‘Karin Slaughter is wederom in bloedvorm.’ ???? Telegraaf

  Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Khaled Hosseini boeken
  Khaled Hosseini - Bede aan de zee

  Op een maanverlicht strand houdt een vader zijn slapende zoon vast terwijl ze wachten op een boot. Hij vertelt de jongen over de lange zomers van zijn jeugd, hij herinnert zich zijn opa’s huis in Syrië, het geritsel van de olijfbomen in de wind, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mirjam van Hengel boeken
  Mirjam van Hengel - Een knipperend ogenblik

  ‘Eigenlijk wil ik gewoon elke morgen wakker worden en niks weten en gaan schrijven.’

  Dat zegt Remco Campert, de virtuoos terloopse dichter die altijd zijn vinger aan de pols van de tijd heeft gehouden. Het verhaal van zijn leven loopt van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Tamara de Weijer, Tessy van den Boom, Maaike de Vries boeken
  Tamara de Weijer, Tessy van den Boom, Maaike de Vries - Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

  In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus!

  Dat mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kristin Harmel boeken
  Kristin Harmel - Jij kan me helpen  De nieuwe roman van de auteur van Als we elkaar terugzien

  De pasgetrouwde Ruby Henderson komt in 1939 aan in Parijs, samen met haar Franse echtgenoot Marcel, en ze zijn dolgelukkig. Maar de wittebroodsweken verliezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Adolf Hitler boeken
  Adolf Hitler - Mijn strijd

  Wie de oorzaken van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust beter wil begrijpen moet Mein Kampf lezen. In dit boek geeft Adolf Hitler namelijk inzicht in zijn gedachtewereld. In Mein Kampf maakt hij duidelijk dat een wereldoorlog onvermijdelijk is en dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Henk Steenhuis, Bert Bukman boeken
  Henk Steenhuis, Bert Bukman - Volgens Proust  Het oerboek der invulboeken, gebaseerd op de vragenlijst van Marcel Proust

  Het is al meer dan honderd jaar een begrip:de vragenlijst van Marcel Proust. Wie benje? Wat wil je? Wat voel je? Wie zou je willen zijn? Op die vragen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - Parel

  CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen.
  Lees meer...

  19,99
 • Jaap Robben boeken
  Jaap Robben - Zomervacht

  De dertienjarige Brian woont bij zijn vader op een afgelegen terrein in een caravan. Brians verstandelijk en fysiek beperkte broer Lucien brengt zijn dagen door in een instelling. Een renovatie tijdens de zomer maakt het noodzakelijk dat Lucien elders wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Dick Bijl boeken
  Dick Bijl - Het pillenprobleem

  Medicijnen worden in de handel gebracht als keuringsinstanties vinden dat een middel meer werking dan bijwerking heeft. Maar meestal zijn die geneesmiddelen helemaal niet goed onderzocht, of alleen bij een heel kleine patiëntengroep. Eenmaal in de handel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter...

  De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Michael Ondaatje boeken
  Michael Ondaatje - Blindganger

  Blindganger is een tergend mooie evenknie van Ondaatjes grootste succes, The English Patient.’ ????? de Volkskrant 1946: Londen herstelt zich van de blitzkrieg. De veertienjarige Nathaniel en zijn zus Rachel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Dijsselbloem boeken
  Jeroen Dijsselbloem - De Eurocrisis

  Er is al veel gezegd en geschreven over de eurocrisis: over de oorzaken en het gevolg van de ineenstortende economie, de peperdure redding van banken, de oplopende schulden, het voorspelde einde van de euro, de dreigende exit van Griekenland, de voortdurende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Liesbeth Kamerling, Lieke Zunderdorp boeken
  Liesbeth Kamerling, Lieke Zunderdorp - Overprikkeld

  In ‘Overprikkeld’ geven Liesbeth Kamerling en Lieke Zunderdorp eerste hulp bij hoogsensitiviteit. Ze laten zien dat je van hoogsensitiviteit een kwaliteit kunt maken. 1 op de 5 mensen is snel overprikkeld!

  Een hoogsensitief persoon (HSP) is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Juf Braaksel en de magische ring

  Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Murat Isik boeken
  Murat Isik - Wees onzichtbaar

  Wees onzichtbaar van Murat Isik is een warm en ontroerend familieverhaal. Ideaal voor op vakantie!

  'Boeiend en meeslepend.' - NRC
  'Leest als een trein.' - Het Parool
  'Met soepele pen geschreven.' - Trouw
  'Aanstekelijk en levendig.' - De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck

  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De acht bergen

  Pietro is een stadsjongen uit Milaan. Zijn vader is scheikundige, en gefrustreerd door zijn werk in een fabriek. Zijn ouders delen een liefde voor de bergen, dat is waar ze elkaar ontmoetten, waar ze verliefd werden en waar ze trouwden in een kerkje aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Boer Boris en de olifant

  'Boer Boris en de olifant' is het tiende deel in de reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Een mooi nieuw boekje over vriendschap tussen mens en dier.

  Olifant
  Op een ochtend komt zusje Sam aanlopen met een dier dat Boer Boris nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paolo Cognetti boeken
  Paolo Cognetti - De buitenjongen

  Van de auteur van De acht bergen.

  De hoofdpersoon van De buitenjongen is een eenzame man van in de dertig. Zijn leven in Milaan is vastgelopen en hij mist de bergen van zijn jeugd, waar hij al tien jaar niet meer is geweest. Daarom besluit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stephen Fry boeken
  Stephen Fry - Mythos

  Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hendrik Groen boeken
  Hendrik Groen - Leven en laten leven  Een feest voor alle Hendrik Groen-fans, geschreven met zijn kenmerkende humor en scherpe observatievermogen

  Arthur Ophof had zich het leven toch anders voorgesteld. In plaats van spectaculaire reizen te maken naar verre… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lois P. Frankel boeken
  Lois P. Frankel - Nice girls don't get the corner office  Het ultieme carrièreboek voor vrouwen in een prachtige nieuwe uitvoering

  Werk jij altijd non-stop door zonder pauze? Maak je je zorgen of je anderen niet beledigt met je feedback? Vraag je collega’s altijd om raad voordat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Het schaduwspel

  In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - Schaduw

  Star D'Aplièse staat op een keerpunt in haar leven. Na de dood van haar vader, heeft ook zij net als haar zussen, de opdracht gekregen op zoek te gaan naar haar afkomst. Er is alleen één ding dat haar tegenhoudt: haar zusje CeCe, waar ze alles mee deelt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonas Jonasson boeken
  Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

  In ‘De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden’ van Jonas Jonasson leiden de 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius een luxe, paradijselijk leven op Bali. De bodem van de koffer met geld die ze aan hun vorige strapatsen hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roald Dahl boeken
  Roald Dahl - De reuzenperzik

  De reuzenperzik is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

  Wanneer James een zakje toverkracht bij de kale perzikboom laat vallen, groeit daar een reusachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Esther Perel boeken
  Esther Perel - Liefde in verhouding

  Een affaire: het kan een liefdespaar beroven van hun relatie, hun geluk, hun identiteit. En toch weten we maar weinig over dit eeuwenoude taboe, dat wereldwijd wordt veroordeeld maar ook wereldwijd gebeurt.

  De afgelopen tien jaar heeft de gelauwerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lucinda Riley boeken
  Lucinda Riley - Storm

  Ally D'Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yuval Noah Harari boeken
  Yuval Noah Harari - Homo Deus

  Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - De dag van de doden

  ‘De dag van de doden’ is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.

  De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pieter Waterdrinker boeken
  Pieter Waterdrinker - Tsjaikovskistraat 40

  In Waterdrinkers nieuwste, sterk autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Vertrekpunt is zijn huis in Sint-Petersburg, waar de auteur woont… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99