Tonnis Buurma - Spiegelmomenten

Bespiegelingen in woord en beeld


Er gaat bijna elke dag een stroom van informatie door ons heen. En dat kan verwarrend zijn. Om deze verwarring tegen te gaan zetten we onze zintuigen in om die informatie te verwerken. Maar hoe zou het zijn als we onze zintuigen zouden gebruiken om te kijken, waar te nemen, te voelen en te zijn.

Dat vergt aandacht en oefening. Want met een vol hoofd kunnen we de roep van de schoonheid niet horen.

De spiegel is een van de mooiste spirituele instrumenten die de mens tot z’n beschikking heeft. De spiegel nodigt ons uit tot waarneming. Zonder over-actief te zijn. Spiegelen is geen ‘activiteit’. De spiegel is geen doenige denker, ze interpreteert niet… ze laat zien… en leert waarnemen.

Het boek ‘Spiegelmomenten’ biedt een rijk scala aan waarnemingen in woord en beeld over verschillende facetten van het leven: tijd, rust en ruimte, kwetsbaarheid, relaties, religie en het eindige leven.

Schilderijen, tekeningen, etsen – van bekende en minder bekende schilders – geven aan de woordelijke bespiegelingen een extra dimensie. Ze nodigen uit om te waar te nemen. Het boek biedt een heel goede mogelijkheid om getuige te worden van de essentie van je levensweg. Als je het pad volgt van wijsheid en schoonheid, moge inzicht, overzicht, doorzicht en uitzicht dan je reisgenoten zijn.


Het boek spiegelmomenten van Tonnis Buurma is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 30,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Tonnis Buurma boeken - Spiegelmomenten
ISBN 9789492421999
PAGINA’S 204
VERSCHENEN 14-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Van Warven
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
30,00
Bestel