Ton Mol - Eutopos

Is het een illusie dat het mensdom in de terminale fase verkeerd? Haalt het mensdom de 22ste eeuw nog wel?


Als de aarde ruim zestien miljard bewoners herbergt, gebeurt er wat wijze mensen al eeuwenlang voorspelden: de planeet aarde neemt wraak.

In de 19e eeuw begint het tijdens de opkomst van de industriële revolutie met speldenprikken. In de 20e en 21e eeuw worden de speldenprikken dolksteken. Natuurlijke hulpbronnen raken uitgeput door de steeds grotere productie van onnodige consumptiegoederen. De vervuiling van het milieu is niet langer in te tomen. De mensheid plant zich zo ongebreideld voort dat aan het einde van de 20ste eeuw binnen enkele decennia de wereldbevolking verdubbelt. In de 21ste eeuw zal de wereldbevolking opnieuw enkele malen verdubbelen. Evenredig met de toename van de bevolking neemt de agressie van haar bewoners toe. Het aantal oorlogen en terroristische aanslagen kwadrateren in luttele jaren. Grootmachten zoals de Verenigde Staten staan machteloos. Het in gang gezette zelfvernietiging proces valt niet meer te stoppen. De angst, de agressie neemt ongekende vormen aan. Meer dan tachtig procent van de wereldbevolking is verslaafd aan middelen die de hersenen aantasten. Massale krankzinnigheid is het gevolg.


Het boek eutopos van Ton Mol is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ton Mol boeken - Eutopos
ISBN 9789492228031
PAGINA’S 280
VERSCHENEN 01-03-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Calbona Uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Ton Mol