Tom Clancy, Peter Telep - Eindspel

Eindspel is het nieuwste boek van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October en Golf van ontzetting.

Na een vernietigende nucleaire confrontatie in het Midden-Oosten staan Amerika en Rusland lijnrecht tegenover elkaar in hun honger naar werelddominantie.

Terwijl JSF-piloot majoor Stephanie Halverson op een verkenningsexpeditie in Rusland een revolutionair nieuw radarsysteem test, wordt ze uit de lucht geschoten.

In de jungle van Ecuador is de keiharde marinier Mikhail ‘Lex’ Alexandrov een terrorist op het spoor als hij plotseling een internationale samenzwering ontdekt.

Op een eiland voor de kust van Japan wordt een Russische ex-spion door haar oude kameraden opgejaagd. Haar enige hoop op overleven is overlopen naar het Westen.

Zo raakt ieder van hen betrokken bij het complot van een groepering die niet verslagen blijkt, maar met dodelijke kracht weer toeslaat.

‘Niemand geeft zo’n compleet beeld van moderne oorlogsvoering.’ The Sunday Times

‘Bloedstollende actie... vermakelijk en voortreffelijk actueel... Clancy heerst nog altijd.’ The Washington PostTom Clancy, Peter Telep boeken - Eindspel
ISBN 9789024580286
PAGINA’S 352
VERSCHENEN 13-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


  9,99

De genoemde prijs is een indicatie.

Andere boeken van Tom Clancy, Peter Telep