Tjibbe Veldkamp - Dat wordt smullen

'Dat wordt smullen!' is een humoristisch prentenboek van Zilveren Griffel-winnaar Tjibbe Veldkamp. De aantrekkelijke retro-illustraties werden gemaakt door de Zweedse Gustav Dejert.

Sjef en Sjaak tegen Frits en Frats

Sjon het konijntje ziet een lekkere, sappige wortel. Frits de vos ziet een lekker, sappig konijntje. Frits houdt Sjon nauwlettend in de gaten. Tot zijn verbazing hupt die niet naar de wortel, maar naar een hol verderop. En dan komt-ie weer bij de wortel tevoorschijn! Al snel heeft Frits het in de gaten: er zijn natuurlijk twéé konijntjes. Dat spelletje kent hij ook. Samen met vos Frats weet hij de konijntjes om de tuin te leiden. Of nou ja, dat dénkt hij...

Tjibbe Veldkamp & Gustav Dejert

'Dat wordt smullen!' is een ouderwets humoristisch prentenboek van prijswinnend schrijver Tjibbe Veldkamp, met frisse retro-beelden van de Zweedse illustrator Gustav Dejert. Samen maakten ze eerder het leuke prentenboek 'De lekker lange agent'.


Het boek dat wordt smullen van Tjibbe Veldkamp is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Dat wordt smullen"

Tjibbe Veldkamp boeken - Dat wordt smullen
ISBN 9789025767495
PAGINA’S 32
VERSCHENEN 10-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Gottmer
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,99
Bestel

Andere boeken van Tjibbe Veldkamp