Tineke Boogaarts - Lunaren

Puzzelstukjes uit het proces dat leven heet


De Maan komt in haar rondgang door de dierenriemtekens eenmaal per maand terug op de positie van de Maan in onze geboortehoroscoop. De horoscoop die we van dat moment maken heet een lunaar. Deze lunaar laat de tendensen zien voor de komende maand. De lunaar staat niet op zichzelf, de thema's van de lunaar worden dikwijls al door onze geboortehoroscoop en/of solaar aangereikt.

Wanneer komt het geld van belasting of verzekering echt binnen? Wanneer zou die verhuizing gaan plaatsvinden? Is er een maand bij dat er een leuke ontmoeting zou kunnen plaatsvinden? In een van de lunaren kan dat zichtbaar zijn en als we een aantal maanden de lunaren volgen dan worden ook processen zichtbaar. De lunaren laten hiermee een verhaal zien.

Het unieke van dit boek is dat het in de praktijk is ontstaan. Een groep van 40 mensen heeft een jaar lang naar de eigen lunaren gekeken. Hun verhalen en ook die van familie, vrienden en cliënten waren voor mij de inspiratie voor dit boek. Het zijn de puzzelstukjes die je kunnen helpen het leven nog beter te begrijpen.


Het boek lunaren van Tineke Boogaarts is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Tineke Boogaarts boeken - Lunaren
ISBN 9789077677728
PAGINA’S 271
VERSCHENEN 21-11-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Hajefa
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel