Timo van der Eng - Kokkie

Het turbulente leven en de aangekondigde dood van Martin Kok


Op de miezerige avond van 8 december 2016 maakten kogels een einde aan het turbulente leven van Martin Kok. Kokkie voor intimi. Ex-crimineel in hart en nieren, zelfbenoemd misdaadjournalist, shockblogger van Vlinderscrime. Van dichtbij geliquideerd na een heerlijk avondje in zijn favoriete bordeel. What a way to go.

Journalist Timo van der Eng sprak gedurende een jaar bijna wekelijks met Kok over zijn leven. Eerst bij hem thuis, daarna in safehouses op verschillende plekken in Nederland. Kok stond op verschillende dodenlijsten, na twee mislukte aanslagen op zijn leven.

Kokkie is vooral het verhaal van Martin Kok zelf, opgetekend uit zijn mond. Over hoe miljoenen guldens verdwenen uit Volendam, hoe je hoeren de gevangenis binnen krijgt, de opbrengsten van een incassootje, de klanten van zijn escortservice en het succes van zijn website Vlinderscrime. Onopgesmukt, onnavolgbaar en recht voor zijn raap.

Martin Kok lag na twee doden, honderden hoeren en kilo's coke, de laatste maanden van zijn leven op ramkoers met de dood. En het kon hem geen barst schelen.


Het boek kokkie van Timo van der Eng is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Timo van der Eng boeken - Kokkie
ISBN 9789045215228
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 17-02-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,99
Bestel

Andere boeken van Timo van der Eng