Tim Willocks - Moord volgens Turner

Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)‘Moord volgens Turner’ is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer.

De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig toekomstperspectief. In een land waar corruptie en machtsmisbruik overheersen, zal niemand daarnaar kraaien. Maar dat is buiten Turner gerekend, een zwarte rechercheur van onbesproken gedrag. Hij reist naar het stadje waar Margot Le Roux alles lijkt te beheersen, inclusief de politie. Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping en als de jacht op hém wordt geopend, moet hij vechten voor zijn leven.

Willocks’ schrijfstijl is filmisch. Het rauwe landschap van Zuid-Afrika wordt weerspiegeld in zijn personages. Willocks snijdt maatschappelijke thema’s aan en combineert die met snelle, plotgedreven actie.

Tim Willocks is behalve schrijver ook psychiater, karateka en filmmaker. Van zijn hand verschenen eerder o.a. ‘De orde’ en ‘De twaalf kinderen van Parijs’.


Het boek moord volgens turner van Tim Willocks is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Tim Willocks boeken - Moord volgens Turner
ISBN 9789026146763
PAGINA’S 336
VERSCHENEN 14-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER De Fontein Romans & Spanning
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Tim Willocks